szombat - 2023. szeptember 23.
16.5 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Ilyen autókkal jár Karim Benzema

2022. október 18. | 08:03

A gyűjteményben Audik, Lamborghinik és Rolls-Royce is van.

Karim Benzema aranylabdás francia focistát nem nagyon kell bemutatni, a Real Madrid egykori csatára egyben a francia válogatottban is sokszor volt eredményes. A sportoló több luxusautó boldog tulajdonosa, a garázsában Lamborghinik, Audik és Bugattik mellett egy Rolls-Royce is feltűnik. Lássuk, pontosan milyen autók.

Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss

A híres versenyzőről elnevezett autóból mindössze 75 darabot gyártottak és csak különleges vevők számára volt elérhető, olyanoknak, akik már rendelkeznek a McLaren SLR alapváltozatával (ahogy a képen is látható).

Ferrari 458 Spider

Benzema gyerekkori kedvenc márkája a Ferrari volt, így nem meglepő, hogy az olasz gyártó híres, V8-as Ferrari F136 motorral felszerelt modellje is a gyűjteménye részét képezi.

Rolls-Royce Wraith

Benzema nem csak a sportosságot, de az eleganciát is szereti és az angol márka fehér színű Wraith modellje nagyszerűen kifejezi mindkét tulajdonságot.

Bugatti Chiron és Veyron

Benzema gyűjteményében 2 Bugatti is helyet kapott, a Veyron, amelyből mindösszesen 450 darabot gyártottak és a Chiron Noire, amelynek 1500 lóerős változatából 500 darab készült.

Lamborghinik

Benzema gyűjteményében a Real Madrid-szponzor Audi modelljei után Lamborghiniből van a legtöbb, szám szerint 3, egy vörös Aventador, egy sárga Urus és egy mattfekete Huracan Spyder.

Mercedes-Benz AMG G63

Egyetlen sztár autógyűjteménye sem teljes egy G Merci nélkül, és a hatalmas SUV 585 lóerős motorja és 4 másodperces 100 km/órás gyorsulása teljes joggal mutatja, hogy helye van Benzema garázsában is.

Audi, rengeteg Audi

A Real Madrid egyik fő szponzora a német autógyártó, így nem meglepetés, hogy Benzema autóinak nagy része a négykarikás márka modelljeiből áll, olyanokból, mint az RS6, a Q8 az RS3.

Íme egy videó is a témában:

Depositphotos
A Lamborghini Urus vásárlóira csapna le a BMW az XM-mel 407 lóerővel tépné le az arcod az Audi kompaktjának legerősebb kivitele

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!