A Rich Rebuilds nevű csatornának már több mint 1 millió követője van a YouTube-on. Az oldalt üzemeltető Rich Benoit 2016 óta foglalkozik a Tesla mítoszának ledöntésével. A videókban különböző kísérleteket mutat be, egy alkalommal csak azért szerelt szét egy Tesla Model S-t, hogy bebizonyítsa, össze is tudja rakni az autót.

A videós egyik legújabb vállalása, hogy egy V8-as motort épít be egy Teslába. Benoit immár nevet is adott a projektnek: ICE-T, azaz Internal Combustion-Engined Tesla, magyarul belső égésű motorral szerelt Tesla.

A névvel kapcsolatos leleplezés mellett Benoit elárulta, hogy munkáját az Electrified Garage csapata segíti, akik rengeteget dolgoznak az elektromos kábelkötegekkel. Eltávolították az Autopilot kamerát és a szükségtelen vezetékeket az autóból, hogy könnyebb és kevésbé összetett legyen. A Benoit által használt Model S árvíz áldozatául esett, így a biztonsági övek és a hangszórók is cserére szorultak.

Benoit egyelőre nem mutatta be a motor és egyéb szükséges alkatrészek beépítésvel kapcsolatos nehézségeit. Kíváncsian várom, hová tervezik az üzemanyagtartályt és a töltőnyílást. Talán a következő RichRebuilds videóból majd kiderül.