hétfő - 2022. augusztus 15.
18.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 480 Ft
100 720 Ft
D 480 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Italba fojtotta bánatát a forgalmi vizsga után, majd részegen felborult az autójával

A fiatalember járműve egy előzés után borult a feje tetejére.

2020. november 7-én 10 óra körül arról értesült a rendőrség, hogy a 4215-ös számú úton, Biharkeresztes külterületén balesetet szenvedett egy személyautó. A szemtanú elmondása szerint a sérült gépkocsi nagy sebességgel előzte meg őt, de a sofőr nem tudta befejezni a manővert, lesodródott az útról, és máris kész volt a baj.

A jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben, így a helyszínre érkező rendőrök azonnal megszondáztatták őt. A készülék pozitív értéket mutatott, ezért a biharkeresztesi lakost előállították a rendőrkapitányságra további mintavételre.

A 30 éves férfi elismerte a felelősségét a baleset okozásáért, és azt is bevallotta, hogy vezetés előtt alkoholt fogyasztott. Ezt azzal magyarázta, hogy a történtek előtt megbukott a forgalmi vizsgáján és elkeseredésében az italhoz fordult. Vezetési tudásáról azért kellett újra számot adnia, mert korábban ittas járművezetés miatt egyszer már bevonták a jogosítványát. A sikertelen vizsga után iszogatni kezdett, majd hazament és bevágta magát a kocsijába, mert azonnali vezethetnékje támadt.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt folytatott vele szemben nyomozást, az ügyészség most kapta kézhez az ügy iratait.

Police.hu

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!