kedd - 2023. szeptember 26.
19.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Kemény pillanatokat rögzített a forgalomfigyelő kamera az M0-son - VIDEÓ

2022. április 20. | 12:29

Komoly veszélyben forgott az útellenőr testi épsége.

Össze-vissza ment autójával egy autós az M0-s autóúton, az eset néhány héttel ezelőtt történt, amit a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerája rögzített. Az ittas járművezető végül becsapódott az elválasztó sávba, mást azonban nem talált el.

Az alkoholszonda megfújása után derült ki, hogy az illető 0,9-es véralkoholszinttel ült a volán mögé, ezért a helyszínre kiérkező rendőrök azonnal bevonták a jogosítványát. A hivatalos leírás szerint ebben az állapotban jelentősen lassulnak a reflexek, a mozgás bizonytalanná válik, és ugyan a beszédkészségen ez nem látszik, de a felfogás és a cselekvési képesség is romlik.

A baleset után megkezdődött a terelés kiépítése, ám volt valaki, aki csak igen későn vette észre az élénkszínű villogóval felszerelt járművet, amin még egy nagy sárga villogó nyíl is felhívta a figyelmet a szükségszerű sávváltásra. A sofőr az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt, szerencséjére volt még annyi helye, hogy beférjen a mögötte érkező autó elé, igaz, annak ehhez le kellett lassítania. Nem sokon múlt a tragédia, komoly veszélyben forgott az útellenőr testi épsége.

Nyitókép forrása: Instagram/Magyar Közút

Magyar Közút

Akár 300 benzinkút is megszűnhet, ha marad a hatósági benzinár A dráguló akksik ellenére tovább nő a kereslet a villanyautók iránt

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!