Kerékcsere közben eltört mind a két keze, a lábujjaival tárcsázta a segélyhívót

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-02-13, 09:34

Hihetetlen fájdalmakat kellett átélnie az 54 éves nőnek.

Elképesztő talpraesettségről tett tanúbizonyságot egy 54 éves észak-karolinai nő, akinek kerékcsere közben mind a két keze eltört, ráadásul az ujjai is súlyosan megsérültek.

A középkorú asszony – akinek a nevét nem árulták el a hatóságok – vasárnap este azért állt meg az autópálya leállósávjában, mert észrevette, hogy az egyik kereke leengedett. Egy darabig jól haladt a kerékcserével, de aztán megcsúszott az emelő, az autó eleje pedig lezuhant. Ennek következtében a nőnek mind a két keze eltört, a sérült testrészek még be is szorultak a sárvédő és a pótkerék közé.

Amerikai tűzoltómunka közben

A következő 35 percben a gyötrő fájdalmakkal küzdő nőnek valahogy sikerült megszabadulnia az egyik cipőjétől, majd sokadik próbálkozásra sikerült tárcsáznia az ottani segélyhívószámot (911) a lábujjaival. Az mondjuk érdekes, hogy bő fél óra alatt senki sem állt meg segíteni, nehéz elhinni, hogy egyetlen autó sem járt arra abban az időperiódusban.

A riasztott tűzoltók nemsokára odaértek a helyszínre, a lánglovagok csak komoly erőfeszítések árán tudták kiszabadítani a hölgy kezeit. Ezt követően a peches autóst elvitték a legközelebbi kórházba, ahol kiderült, hogy nem csak a bal és jobb kézfeje sérült meg súlyosan, de még az ujjai is durván megroncsolódtak.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Index

CNN

Kapcsolódó írások

önvezető autó
2019. június 19.
Július 1-től új korszak köszönt be az önvezető autózás történetében.
DeLorean szemből
2020. január 07.
Hihetetlen kincsre bukkant egy apa-fiú páros Wisconsinban.

További hírek