2023. augusztus 08. | 17:59

Az elektromos autó egy betonfalat áttörve landolt a vízben.

Képzeld el, hogy végre befejezed a felújítási munkálatokat a ház körül, majd gyakorlatilag kezdheted az egészet elölről egy buta baleset miatt.

Egy arizonai háztulajdonos agyában érdekes gondolatok jelenhettek meg, amikor egy Teslát talált az udvarában található medencében. Az elektromos autó sofőrje egy betonfalat áttörve landolt a vízben. Az anyagi kár jelentős, a jármű vezetője könnyű sérülésekkel megúszta az esetet.

A baleset Glendale városában, a 35. és a Beardsley utca közelében történt. Joe Papineau háztulajdonos a helyi AZFamily hírcsatornának elmondta, éppen aludt, amikor hirtelen egy robbanásszerű hangot hallott. Az ő elmélete szerint a Tesla sofőrje a 35. utcán tartott dél felé, amikor hirtelen kihajtottak elé, az ütközés elkerülése érdekében tett hirtelen manővernek pedig illetéktelen behatolás lett a vége.

A közelmúltban felújításon átesett hátsó udvar új gyepszőnyeget kapott, a medence és környéke pedig komoly tereprendezésen esett át. Nos, a váratlanul érkező Tesla is átalakította a terepet, ám erre a beavatkozásra aligha számított a tulajdonos. Papineau egyébként azonnal a medencébe ugrott, hogy az autó sofőrjének segítségére siessen.

A Tesla szélvédője betört, az autó eleje komolyan megsérült, a kocsiban csak a járművezető utazott, így személyi sérülése nem történt. A rendőrség továbbra is vizsgálja a furcsa baleset körülményeit.

Közel egy évvel ezelőtt Magyarországon is vízbe mártózott egy Tesla Model X. Az autó Tökölnél gurult a Dunába, majd közel egy hét elteltével sikerült kiemelni a folyóból.

Pixabay