2022. december 06. | 08:24

A járőr testkamerája rögzítette az esetet.

Mary O'Connor a férjével haladt a Floridában egy golfautóval közúton, amikor egy járőr megállította őket. A golfkocsin ugyanis nem volt rendszám, így pedig nem vehet rész a forgalomban.

A járőr testkamerája rögzítette az eseménysort, O'Connor egyből meg is kérdezte a rendőrt, hogy be van-e kapcsolva a kamera, amikor melléjük lépett. 

Miután a járőr elmondta, hogy igen, O'Connor közölte vele, hogy ő Tampa rendőrfőnöke, majd pedig megmutatta jelvényét is.

A járőr hebegni kezdett, nem igazán tudta, mit kezdjen a szituációval. O'Connor jelezte, hogy örülne neki, ha most probléma nélkül elengedné őket.

A járőr ezt meg is tette, megköszönte a kedves szavakat, majd pedig átvette a rendőrfőnök névjegykártyáját, aki ezekkel a szavakkal kísérte a dolgot:

„Ha szükséged van bármire, hívj! Komolyan mondom."

Ezután az ügy nyilvánosságra került, vizsgálni kezdték, majd pedig Jane Castor polgármester magához hívatta O'Connort, és lemondásra szólította fel, aki ezt meg is tette. A járőr is hibásan járt el, bár őt kevésbé lehet elővenni a dologért, hiszen bizonyára szerette volna megtartani az állását abban a szituációban.

Depositphotos