Megállás nélkül szidta a navigációs hang a szende lelkű sofőrt

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-10-30, 08:35

Csak úgy röpködtek a csúnya szavak a kocsiban.

„Fordulj jobbra se**fej!” – ilyen, és ehhez hasonló üzenetekkel bombázott egy női sofőrt az a navigációs hang, amit még az előző tulaj vitt fel arra a GPS-készülékre, amit a szende lelkű anyuka ajándékba kapott a testvérétől.

Tracy Dockerwill saját bevallása szerint is kisebb sokkot kapott, amikor az autójában elhelyezett TomTom navigációs készülékből felcsendülő hang minden egyes alkalommal hozzávágott a fejéhez valamilyen sértést, amikor útbaigazításra került sor. Tracy állítása szerint egyszer a navigációs hang azt mondta neki, hogy

„Megérkeztél a célállomásra f***fej!”

A gyártó szerint az történt, hogy a készülék előző tulajdonosai közül valaki felvette a saját hangját, majd azt feltöltötte a készülékre. Tracy a nővérétől kapta ajándékba a készüléket, de a nő biztos benne, hogy a tesója nem akart vele kiszúrni.

Tracy Dockerwill mutatja meg a fotósnak az ajándékba kapott GPS-készüléket
Tracy Dockerwill a navigációs hang miatt madjnem nekiment egy másik autónak

„Hónapokon át egy női hang mondta meg nekem, merre kell mennem pontosan. Aztán egyik nap hirtelen egy pasas kezdett el hozzám beszélni. Amikor először beszólt nekem a navigációs hang, annyira lesokkolódtam, hogy majdnem nekimentem egy másik autónak hátulról” – mesélte Tracy.

A TomTom kilenc évvel ezelőtt, 2010-ben a Csillagok háborújának szinkronhangjaival frissítette a navigációs programját. Szóval akkortájt Yoda mester, Han Solo, C-3PO vagy Darth Vader is be tudta mondani az útirányt.

Kapcsolódó írások

Kevin Hart meglepődött arccal
2019. június 17.
A probléma ott kezdődött, hogy a benzines autójával egy elektromos töltőállomásra parkolt be. De arra senki nem számított, ami ezután jött.
KRESZ-táblák egymásra pakolva
2019. november 07.
A 28. és 29. alkalommal inkább már mást küldött maga helyett.

További hírek