Komoly várakozással tekintenek az új Porsche 911 GT3 RS érkezésére a sportautók szerelmesei. A hivatalos bemutatóra akár már 2022 elején sor kerülhet, a közönség egyelőre csak kémfelvételekből juthat részinformációkhoz. A 992-es verzióra egyelőre még várni kell, a 991.2 változat is a maga 500 lóerős teljesítményével, három másodperc körüli 0-100 gyorsulásával és 320 km/h-s végsebességével minden tekintetben kimeríti a szuperautó fogalmát.

Egy YouTube-csatornára felkerült videóban most megnézheted, hogyan száguld egy szépkorú hölgy egy Porsche 911 GT3 RS volánja mögött, a legendás monzai versenypályán. A felvétel tanúsága alapján a nagymamakorú nő nem először vesz részt ilyen rendezvényen, hiszen szakértő mozdulatokkal ölti magára a felszerelést, majd legalább ennyire magabiztosan terelgeti az autót a versenypályán.

A monzai aszfaltcsík mindenekelőtt a sebességről szól, így ideális lehetőséget biztosít a Porsche szuperautójának teszteléséhez. A GT3 azonban nem csak kiemelkedő végsebességgel, hanem kiváló fékezési és kanyarvételi tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az olasz pálya első kanyarkombinációjában komoly szükség van. Az idős hölgy nem kíméli a gázpedált és a gumikat. Emberek, íme a bizonyíték, hogy a kor csak egy számadat!