vasárnap - 2023. január 29.
-1 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 630 Ft
100 674 Ft
D 692 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Mutatjuk, milyen autókkal jár Roger Federer

2022. szeptember 24. | 08:19

A világhírű teniszező autókollekciója sem piskóta.

Federer elképesztő pályafutása számokban: 103 tornagyőzelem, 310 hétig volt a világranglista vezetője és 20 Grand Slam tornát nyert meg. A svájci teniszező vagyonát pontosan megbecsülni is nehéz lenne, a rengeteg szponzori együttműködés közül az egyiket a Mercedesszel kötötte több mint tíz évvel ezelőtt, így nem meglepő módon a csillagos márka autóiból áll a legtöbb a garázsában. Ennek ellenére van kivétel is, lássuk, melyek a legérdekesebbek ezek közül!

Mercedes SLS AMG Roadster

A roadster orrában egy közel 600 lovas V8 duruzsol, a fehér színű Mercedes az egyik első csillagos sportautó modell volt Federer gyűjteményében.

Mercedes AMG GT S

Az előző szereplő utódja az 510 lóerős GT S, amelyből egy sárga példányt hajt a világhírű teniszező.

Mercedes G-osztály

Amikor Federer némi hullámvölgy után újra átvette az első pozíciót a világranglistán, nem akárhogy ünnepelték meg a Mercedesszel, hiszen egy G-osztály került a birtokába.

Kép: Mercedes

Mercedes AMG GT 63 S E Performance

A teniszező aktív karrierjének lezárását egy speciális különkiadással ünnepelte a Mercedes, amelyből nyilván a teniszezőnek is jut egy. A néhány szerencsés vásárló pedig a világsztár aláírásával ellátott, egyedi fényezésű modellt veheti át az AMG GT-hez egyébként nem elérhető sárga színben. 

Kép: Mercedes

Range Rover

Íme egy kakukktojás, A negyedik szériás Range Rovert szintén V8-as motor hajtja, a Mercedes SUV modelljei mellett ez sem tűnik rossz választásnak.

 

Tennis Plus / Nyitókép: Depositphotos

Xsara Picasso terepre? Anno svájcban faragtak egy prototípust, ez lett a végeredmény Ezért baj, ha hengerfejes lesz az autód

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!