A Ferrari megkövetel néhány szabályt a vevőitől, amiket érdemes betartania az embernek, ha nem akarja magára haragítani a vállalatot. Justin Bieber állítólag mit sem törődött ezekkel, ezért a pletykák szerint Maranellóban nemes egyszerűséggel kihúzták őt a kiszolgálható ügyfelek listájáról, írta meg a HVG a spanyol Marca című napilapra hivatkozva.

Justin Bieber
Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A Marca szerint az énekes akkor szerezte az első rossz pontokat, amikor átalakíttatta a 2011-es Ferrari 458 Italia F1 Editionját a hírhedt West Coast Customs szakembereivel.

Bieber azonban nem állt meg itt, később elárverezte az átfóliázott 458-at. Ez azért nagy baj, mert a pletykák szerint a márka olyan szerződést köt az amerikai vevőkkel, amiben elővásárlási opciót biztosít a maga számára, tehát a tudta nélkül elvileg nem lehet áruba bocsátani a szóban forgó járművet, pont azért, hogy legyen lehetősége adott esetben a visszavásárlásra.

Bieber aztán egyszer leparkolta a Ferrariját, majd két hétig rá sem nézett, állítólag azt is elfelejtette, hol hagyta a sportkocsit.