Pocsolyába gázoló autós miatt lett csurom vizes a gyanútlan rendőr

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-02-17, 11:14

A fröcskölés után az elázott rendőr magában fortyogva folytatta az útját a járdán.

Pocsolyába gázoló sofőr miatt lett tetőtől talpig csuromvizes az a rendőr, aki gyanútlanul sétálgatott a járdán.

Lefröcskölt rendőr

A pofátlan sofőr mellett ülő utas fel is vette, ahogy a pocsolyából felverődő víztömeg jelentős része telibe találja a rendőrt, aki mérgében a piros Volkswagen után dobta a sapkáját. A fröcskölés előre kitervezett akció volt, ezt bizonyítja, hogy a sofőr átküldte a fiát az út túloldalára, mert kellett valaki, aki kívülről is megörökíti a rendőráztatást.

A YouTube-ra felkerült videóból kiderül, hogy az autóban ülők már akkor röhögtek, amikor a sofőr felgyorsította a kocsiját, a járművezető aztán még rá is dudált a rendőrre, mielőtt elérte a pocsolyát. Ezt azért csinálta, hogy a járőr oldalra forduljon, így a felvert vízsugár nem oldalról, hanem szemből kapta telibe. Az autós a rendőr lefröcskölése után megfordult, hogy felvegye a fiát. Miután ez megtörtént, észrevették és levideózták a pórul járt magányos rendfenntartót, aki magában fortyogva sétált a járdán.

Tudtad egyébként, hogy az Egyesült Királyságban 5000 fontos (kb. 2 millió forintos) pénzbírságot kaphat az az autós, akiről kiderül, hogy szándékosan zúdít vizet a járókelők nyakába? A briteknél ugyanis a fröcskölés figyelmetlen és támadó magatartásnak minősül a Road Traffic Act értelmében.

Kapcsolódó írások

Alastair Moffat kaszkadőr
2020. február 19.
Alastair Moffat mutatványa kétségkívül látványosra sikerült.
Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.

További hírek