hétfő - 2023. szeptember 25.
24.5 °C
kevés felhő
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Rémisztő jövöképeken, mi várhat a jelenkor csúcsgépeire a villanyautó-korszakban

2022. november 08. | 10:35

Elképzelték és megalkották a képeket napjaink legdurvább szupersportuatóiról, hogy milyenek lennének évtizedekre egy garázsban vagy egy pajtában felejtve.

Rajtam kívül is talán már sokan elgondolkodtak azon, hogy a ma pár évesen már nehezen fenntartható, elektronikákkal agyonzsúfolt autókból lesz-e valaha olyan dédelgetett klasszikus, mint egy 123-as Mercedesből vagy egy Jaguar E-Type-ból. Kerülnek-e elő majd valaha Bugatti Chironok vagy McLaren P1-ek pajtákból, amit lelkes felújító garázsok gatyába ráznak?

Egyáltalán letámasztják ezeket valaha, vagy örökké oligarcha gyerekek járnak majd velük kedvenc bárjaik elé permanensen parkolni? Le lesz tiltva az összes az utakról és az elektromos autók átveszik a hatalmat minden jelenleg ismert közlekedési formában?

Erre csak azt lehet mondani, hogy majd kiderül, de a kíváncsiság sokakban ott motoszkál és van, aki ezt a képzelgését meg is tudta jeleníteni. Egy olasz művész - aki az Instagramon csak Dizzy Viper néven van jelen - grafikus munkával elkészítette napjaink meghatározó szuper- és hipersportautóit, mint elhagyatott, elfelejtett vasakat.

Ha az ember nagyon figyel, akkor egy-egy képen észreveszi, hogy kilóg a lóláb, de összességében egy szép grafikusi munka és a laikus azt fogja hinni, hogy ezeket az autókat valaki tényleg egy garázsban felejtette. Ahogy már hitték is, és van amelyik kép elterjedt az interneten mondván, milyen felelőtlenül tárolnak egyesek ilyen értékes modelleket.

Bugatti
Vádat emeltek a 30-as zónában egy gyalogost 120-szal halálra gázoló sofőr ellen Elaludt a volánnál, álló autóba rohant - súlyos sérülés lett a vége

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!