Sofőröket keres az USA egyik ikonikus hot dog árusító vállalata

Közzétéve:
2021-01-21, 14:28

A munkavállaló feladata, hogy egy éven át vezesse a hatalmas virslit formázó járművet, az Oscar Mayer termékét népszerűsítve Amerikában.

Friss diplomásként attól félsz, hogy nem lesz munkád a poszt-COVID világban? Egy percig se aggódj, hiszen Amerika egyik legendás hot dog árusítással foglalkozó vállalata, az Oscar Mayer most sofőröket keres a Wienermobile elnevezésű, hatalmas virslit formázó járművek vezetésére.

hatalmas virslit formázó jármű

A bevezetett korlátozások enyhítésében bízva az Oscar Mayer a márka fiatal nagyköveteit keresik, akik nagyjából 200 eseményen képviselhetik a vállalatot egy éven át Amerikában.

Szóval, milyen járművet kell munkaköri kötelességként vezetni? A Wienermobile 8,2 méteres üvegszálas karosszériája alatt a 2018-as Isuzu NPR haszongépjármű alváza található. A meghajtást a General Motors 6 literes, 330 lóerős V8-as motorja biztosítja. Az autó első lámpái az 1995-ös Pontiac Grand Am modellből, a hátsó lámpák pedig a Chevrolet Camarótól származnak.

Az első Wienermobile-t Carl Mayar, az alapító unokaöccse készítette 1936-ban. Azóta számos különböző változat látott napvilágot, a cég az elmúlt években robogót, MINI-alapú Wienermobile-t, sőt, egy Wiener drónt is bevetett a siker érdekében.

Amennyiben a helyzet is engedi, a virslis flotta 2021 júniusától lesz látható az amerikai utakon. Nem szereted a hot dogot? Ne aggódj, az Oscar Mayer társmárkája, a Planters hasonló konstrukciókkal keres jelentkezőket a Nutmobile elnevezésű járművek vezetésére. Ha a dióféléket árusító vállalatnál helyezkedsz el, egy éven át beszélgethetsz másokkal a mogyoróidról – ahelyett, hogy a virslid méretével foglalkoznának.

magyoró autó

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Felelőtlen sofőr
2020. január 07.
Vezetés közben élőzni nem jó dolog, értem?
Gyöngyökkel kirakott 1990-es Volkswagen Bogár féloldalról
2020. november 17.
Szám szerint több mint 9000 órába telt ezeket így felrakni.

További hírek