Csúnyán kibabrált a sors egy autóssal Ukrajnában, akinek először kigyulladt az autója menet közben, majd pechjére nem egy tűzoltókocsi jelent meg mellette, hanem egy szippantós kocsi. A kétségbeesett sofőr ha ló nincs, a szamár is jó alapon elfogadta a segítséget, ami azzal járt, hogy az autóját fekáliával terítették be, de legalább nem égett ki teljesen a BMW-je.

Mielőtt bárkiben is felmerülne a gyanú, a sztorit nem mi találtuk ki azért, hogy lehozzunk egy kattintásmágnes cikket, az eset tényleg megtörtént, videó is készült róla. Mivel az én autóm még soha nem kapott nagyobb mennyiségű kakiadagot (a roppant idegesítő madárürüléket nem számítom ide), így nem tudom, hogy mennyire volt elviselhetetlen a bűz, de a sofőr helyében én is belementem volna a dologba, mert inkább legyen büdös az autó, mint hogy szénné égjen.

Remélem, hogy ez a felvétel senkinek nem vette el a kedvét egy kiadós reggelizéstől, és azoknak sem fordult fel a gyomruk, akik a szépen becsomagolt tízórai elfogyasztására készültek éppen.