kedd - 2022. szeptember 27.
11.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

TOP3 Halloween-i autó

A Halloween -t egyre nagyobb kultusz övezi Magyarországon is, ennek szellemében válogattam három plusz egy autót, melyek kapcsolhatók eme alkalomhoz.

Ha meghallom Halloween nekem ilyenek jutnak eszembe mint például töklámpás, cukorka, rémségek, félelem. Na de milyen autók jutnak eszünkbe, ha a fenti szavakat halljuk?

Ez relatív, mindenkinél mást váltanak ki. Én most próbáltam a magyar valóságnak megfelelően találni olyan négykerekűeket, melyek megfelelnek a kritériumoknak és megfordultak már az Alapjáratnál.

A "Töklámpás" - Citroën C3 Aircross

A Citroën C3 Aircross nem ebben a színben, de megfordult nálunk. Nekem annyira nem jött be a franciák dizájn, annak ellenére sem, hogy eléggé formabontó és feltűnő jelenség a városban. A szín pedig még rádob egy lapáttal, tényleg olyan mint egy töklámpás...

A "Cukorka" - Suzuki Ignis

Mit is lehetne mondani a Suzuki Ignisről, anélkül, hogy a fél ország felháborodna? Az új Ignis eléggé megosztja az embereket, leginkább a hátulja miatt. Megpróbáltak valami újat, fiatalosat és nekem kajak bejön, mert kilóg a tömegből. Ebben az árnyalatban pedig csak egy masni kell rá és simán elmenne egy érdekes alakú cukorkának, mondjuk ekkora kosár nincs, amibe ez beleférne...

A "Rémség" - F150 Raptor

A Ford F150 Raptor már csak akkor lenne tekintélyesebb, ha fekete lenne. Azonban a 3,5 literes V6 is helyre teszi az embereket. Észak-Amerika legnépszerűbb járművének kigyúrt változatát terepre vitték Márkék, Gondolom jó hangulatú volt a forgatás. tisztában vagyok vele, hogy a Ford kínálatában megtalálható az F450 is, de magyar viszonylatban ez is testes darab.

Járt még nálunk ezen kívül rengeteg olyan autó, amely ilyen vagy olyan módon bekerülhetett volna a listában, mint például a Lexus LC500 V8 vagy a G-osztály. Viszont most ennyi fért bele. Írd meg kommentbe, te mire asszociálsz a fenti szavak alapján.

+1: „Félelem és babona" - BMW X6 Vantablack

Plusz egynek pedig hozzácsapnám a listához a BMW X6 Vantablacket, amely a világ legsötétebb autója, Számos babona és előítélet fűződik a márkához ebben a szigorú árnyalatban pedig mindenre ráerősít. Sajnos ez nem járt nálunk, de azért erősen kapcsolható a témához. Akárcsak a Dodge Challenger SRT Hellcat.

Alapjárat saját gyűjtés

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!