Trágyával terítette be a magánterületen parkoló Mercedest a dühös gazda

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-05-27, 11:50

A betolakodó azóta vagy már 100-szor megbánhatta azt, hogy pont ott parkolt le, ahol.

Szó szerint nyakig merült a kakiban egy Mercedes-Benz. A kompakt prémium szedán sofőrje engedély nélkül parkolt le egy magánbirtokon, amit nem sokkal később nagyon megbánt. A sofőr pechjére ugyanis a földet birtokló farmer otthon volt, mi több, még meg is leckéztette a betolakodót a trágyaszórójával.

Trágyával beborított Mercedes-Benz a dühös gazda szemszögéből

Az angliai Cornwall megyében élő gazda nagyon kiakadt, miután megpillantotta a földjén kóricáló hívatlan vendégeket. A Mercedesben utazó emberek egy kis fürdőzésre vágytak (Cornwall a változatos tengerpartjáról és enyhe klímájáról is ismert), de nem akartak megállni a közeli parkolóban. Az ugyanis zsúfolásig megtelt más autókkal, ők pedig kerülni akarták a nyüzsgő tömeget, a járványveszély nyomán kialakult magatartásforma (társadalmi távolságtartás) betartását fontosnak vélték.

Ezért a Mercedes sofőrje inkább tovább hajtott. A parkolótól nem messze rá is bukkant egy ideálisnak tűnő helyre, talán nem is tudták, hogy birtokháborítást követnek el. A társaság ugyanis rátévedt annak a farmernek a földjére, aki éppen a birtokán található földparcellák trágyázásával volt elfoglalva. A gazda nem hagyta abba a munkát, miután megpillantotta a Mercedest, helyette nyakon szórta a kocsit nem kevés trágyával. Erről videó is készült, amit már rengetegen láttak a Twitteren.

A vélemények megoszlanak a farmer viselkedésével kapcsolatban, a kommentelők egy része elítélte a gazdát a tette miatt, mások viszont a védelmükbe vették őt. Te mit gondolsz, jogosan cselekedett a farmer, vagy átlépett egy határt?

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.
Forgalmi dugó Amerikában
2019. december 03.
Most azért volt miért sajnálni a jenkiket.

További hírek