2021. május 25. | 17:52

Az amerikai színész a következő két epizódban biztosan benne lesz. Egyelőre nem tudni, hogy az 50 millió dolláros gázsit azért a két filmért, vagy a sorozat jövőbeli spin-offjáért szeretné-e elkérni.

Jelen állás szerint június végén az amerikai mozikban sor kerülhet a Halálos Iramban 9. részének bemutatójára. A film hivatalos előzeteséből kiderül, hogy minden eddiginél őrültebb kaszkadőr-mutatványokra és autós jelenetekre lehet számítani. A koronavírus-járvány kapcsán bevezetett korlátozások miatt az Egyesült Államokban is zárva tartottak a mozik, a Halálos Iramban új epizódjának bemutatása emiatt is tolódott június 25-ére.

A széria legutóbbi részei elképesztő, 1 milliárd dollár feletti bevételt hoztak, így az alkotók joggal bíznak a 9. epizód sikerében is. A film egyik sztárja, Vin Diesel a Giant Freakin Robots filmkritikával foglalkozó oldal forrásai szerint 50 millió dollárt kér a sorozat további részeiben való részvételért. A széria befejező epizódját az alkotók két részre bontják, melyekben az amerikai színész Dominic Toretto szerepét alakítja. Egyelőre nem világos, hogy Vin Diesel az utolsó két filmért, vagy a jövőben érkező egyik spin-offért kéri-e ezt a gigantikus gázsit.

A Halálos Iramban 9. része Dom Toretto háttértörténetét mutatja be, fény derül apja halálára, valamint a John Cena által alakított testvéréhez fűződő viszonyára. A Vin Diesel által megformált karakter fiatalabb kiadását a hírek szerint az amerikai színész 10 éves fia, Vincent Sinclair alakítja majd.