2022. június 01. | 17:48

Ezeket hirdetik most a legkevesebb pénzért idehaza.

Néhány hete megnéztük, melyek voltak a legdrágább használt autók, amiket jelenleg Magyarországon hirdetnek a Használtautó.hu oldalán. Most annak a cikknek az inverze következik: összeszedtem, miket kínálnak a legkevesebb pénzért érvényes magyar okmányokkal, működőképes állapotban, nem totálkárosan a cikk írásának időpontjában. Következzen a 7 legolcsóbb hazai használt autó!

7. Fiat Uno 1.0

Ez az 1998-as Uno 46 lóerős, ezres benzinmotorral rendelkezik. Az adatlap szerint 233 ezer kilométer van benne, a leírásából az derül ki, hogy alufelnivel, jó motorral és váltóval rendelkezik. A 120 ezer forintért árult Fiatról 5 képet lehet megnézni.

Fiat Uno
A kép illusztráció (Forrás: Fiat)

6. Škoda Felicia 1.3

Ebben a százezres kategóriában elég sok autó eladó, ezek közül szedtem ki egy érdekesebb darabot: az ötajtós, csapotthátú Felicia a leírás szerint elektromos tükrökkel és központi zárral is rendelkezik amellett, hogy téli és nyári kerékgarnitúra is jár hozzá.

A 100 000 forintért hirdetett autóról 3 képet lehet megnézni.

Skoda Felicia
A kép illusztráció (Forrás: Depositphotos)

5. Ford Fiesta 1.3

Az 1994-es Fiesta hirdetésének szöveges leírásában egyetlen rövid, ám annál lényegesebb szó szerepel: üzemképes. Az egyhármas benzines 60 lóerős, a kilométeróra pedig 1 500 000 km-t mutat az adatlap szerint. A 99 999 forintért hirdetett Fordról 6 képet lehet megnézni.

Ford Fiesta
A kép illusztráció (Forrás: Ford)

4. Audi 80 1.6

A szebb napokat is látott négykarikás szedán a képekkel ellentétben elvileg normál állapotú az adatlapja szerint, igaz, a leírásban kezdődő hengerfej hibáról és az akkumulátor hiányáról lehet olvasni. Az 5 darab kép mindegyikén egy tréleren parkol az autó, ez mondjuk nem sejtet sok jót. Az ára 99 ezer Ft.

Audi 80
A kép illusztráció (Forrás: Audi)

3. Citroën ZX 1.4

A hirdetési adatlap szerint 220 ezer kilométer van  a 75 lóerős francia benzinesben. Az 1996-os autót 99 ezer forintért kínálják, szöveges leírás pedig nincs róla, így az érdeklődők a három darab képre kénytelenek hagyatkozni.

Citroen ZX
A kép illusztráció (Forrás: Stellantis)

2. Volkswagen Polo 1.9D

A harmadik generációs Polo a leírás szerint működőképes, a kilakatolt küszöbök külön említést kaptak, ahogyan arra is kitérnek a leírásban, hogy a lezúzott eleje csak optikai probléma. A 95 ezer forintért hirdetett, 1,9-es dízel VW-ről négy képet töltöttek fel.

Volkswagen Polo
A kép illusztráció (Forrás: Volkswagen)

1. Suzuki Swift 1.3 GC

Az 1999-es évjáratú, négyajtós szedánt 75 ezer forintért hirdetik, a leírás szerint csörgő hang jön a motorjából, a százezrenként átforduló kilométerórából pedig azt olvasták ki, hogy 20 000 kilométer van benne, ez nyilván nem így van. Minden bizonnyal ennek a járműnek is kacifántos az előélete. A 68 lóerős gépről két képet is feltettek, amiket itt nézhetsz meg.

Használtautó.hu