Autóbuszt bérelnél? Itt a megoldás!

Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Itt egy oldal, amely azért jött létre, hogy segítsen eligazodni a magyarországi, külön célú autóbuszos személyszállítás sűrűjében

A busztkeresek.hu nem egészen egy hónapja indult, azzal a szándékkal, hogy megkönnyítsék és egyszerűvé tegyék az utazni vágyók, kirándulást szervezők munkáját a külön célú személyszállítási szolgáltatók keresésének egyszerűsítésével. Jó helyen jársz akkor is, ha autóbuszos személyszállítót keresel, osztálykiránduláshoz, céges, vagy családi utazáshoz.

Busztkeresek.hu

Az online felületükön egy űrlap kitöltése után, az utazási igényeidnek megfelelő szolgáltatókat választanak ki a partnereik közül. Ezután az általuk adott árajánlatokat eljuttatják az igénylőnek, így a legmegfelelőbb ajánlatot választhatod ki magadnak.

Weboldalukon, valamint a közösségi médiákban folyamatosan tesznek közzé a témával kapcsolatos cikkeket, hasznos információkat a közúti személyszállítás, és utazás világáról.

Elérhetőségeiken, szakértő csapatuk szívesen válaszol a kérdéseidre!

 

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Overlanding: Kazahsztáni kalandok
2018. szeptember 06.
80 km/órás sebességgel hasított a homokkal fedett úttesten a magyar páros, mely egyre közelebb jár Szingapúrhoz.
Ikarus 55, piros busz, pályaudvaron, megállóban, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 29.
Az Ikarus nem csak hazánkban, de a szocialista blokkon túl is egy legendás gyártó volt. A sikerhez vezető úton számtalan prototípus látott napvilágot, melyekből végül sajnos nem lett semmi. Ma közülük négyet meg is ismerhetsz!

További hírek