Autóbuszt bérelnél? Itt a megoldás!

Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Itt egy oldal, amely azért jött létre, hogy segítsen eligazodni a magyarországi, külön célú autóbuszos személyszállítás sűrűjében

A busztkeresek.hu nem egészen egy hónapja indult, azzal a szándékkal, hogy megkönnyítsék és egyszerűvé tegyék az utazni vágyók, kirándulást szervezők munkáját a külön célú személyszállítási szolgáltatók keresésének egyszerűsítésével. Jó helyen jársz akkor is, ha autóbuszos személyszállítót keresel, osztálykiránduláshoz, céges, vagy családi utazáshoz.

Busztkeresek.hu

Az online felületükön egy űrlap kitöltése után, az utazási igényeidnek megfelelő szolgáltatókat választanak ki a partnereik közül. Ezután az általuk adott árajánlatokat eljuttatják az igénylőnek, így a legmegfelelőbb ajánlatot választhatod ki magadnak.

Weboldalukon, valamint a közösségi médiákban folyamatosan tesznek közzé a témával kapcsolatos cikkeket, hasznos információkat a közúti személyszállítás, és utazás világáról.

Elérhetőségeiken, szakértő csapatuk szívesen válaszol a kérdéseidre!

 

Kapcsolódó írások

Overlanding: Kazahsztáni kalandok
2018. szeptember 06.
80 km/órás sebességgel hasított a homokkal fedett úttesten a magyar páros, mely egyre közelebb jár Szingapúrhoz.
Veisz Evelin és Elekes Ferenc – Mielőtt útrakeltünk… + VIDEÓ
2018. szeptember 12.
A két fiatal kalandor, Veisz Evelin és párja, Elekes Ferenc korábbi utazásaikról, valamint az akkor még előttük álló ázsiai túráról mesélnek egy rövid bemutatkozó videóban. Tarts velük!
Interjú Arany Lászlóval, a FlixBus regionális ügyvezető igazgatójával
2018. március 14.
Megnyerő, innovatív, online és egyszerű. Néhány szó csak a sokból, ami kifejezi a FlixBus lényegét. Az egyik legjobb dolog, ami az európai közlekedéssel történhetett.
Minden, amit az overlanding jelenségről tudni kell!
2018. augusztus 03.
Kalandvágyó vagy? Az overlanding akkor minden bizonnyal téged is megmozgat. Ez egy olyan utazási forma, amely során nem a cél, hanem valójában maga az út a lényeg.