Autóbuszt bérelnél? Itt a megoldás!

Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Itt egy oldal, amely azért jött létre, hogy segítsen eligazodni a magyarországi, külön célú autóbuszos személyszállítás sűrűjében

A busztkeresek.hu nem egészen egy hónapja indult, azzal a szándékkal, hogy megkönnyítsék és egyszerűvé tegyék az utazni vágyók, kirándulást szervezők munkáját a külön célú személyszállítási szolgáltatók keresésének egyszerűsítésével. Jó helyen jársz akkor is, ha autóbuszos személyszállítót keresel, osztálykiránduláshoz, céges, vagy családi utazáshoz.

Busztkeresek.hu

Az online felületükön egy űrlap kitöltése után, az utazási igényeidnek megfelelő szolgáltatókat választanak ki a partnereik közül. Ezután az általuk adott árajánlatokat eljuttatják az igénylőnek, így a legmegfelelőbb ajánlatot választhatod ki magadnak.

Weboldalukon, valamint a közösségi médiákban folyamatosan tesznek közzé a témával kapcsolatos cikkeket, hasznos információkat a közúti személyszállítás, és utazás világáról.

Elérhetőségeiken, szakértő csapatuk szívesen válaszol a kérdéseidre!

 

Kapcsolódó írások

Overlanding: Kazahsztáni kalandok
2018. szeptember 06.
80 km/órás sebességgel hasított a homokkal fedett úttesten a magyar páros, mely egyre közelebb jár Szingapúrhoz.
1955 Mercedes-Benz L O 319, kék és fehér, oldal/elölnézet, balról
2018. november 15.
1955-ben a Mercedes bemutatta azt a modellt, ami újraértelmezte a teher- és személyszállítás fogalmát. Az L 319 számos kivitelben készült, köztük kisbusz formájában, ami O 319 néven vált ismertté.
AEC Routemaster, angol nagy piros busz, oldalnézet, jobbról
2019. április 05.
1954-ben szolgálatba lépett az első „Nagy Piros Busz”, amit azóta a világ minden táján Anglia egyik legismertebb jelképeként tartanak számon. Ő a legendás AEC Routemaster
Dodge Power Wagon iskolabusz
2019. július 30.
Nem volt épeszű, aki kitalálta, hogy ebbe a több, mint 70 éves iskolabuszba pont a Hellcat V8-as motorját kell beépíteni.