Jelenleg 336 e-Mobi töltő van Magyarországon, amelyek nagy része ingyenesen használható. Májustól ez másként lesz, hiszen a Mobiliti töltőihez hasonlóan az e-Mobi szolgáltatásáért is fizetni kell majd. A 22 kilowattos AC töltőoszlopok esetében 80 forint lesz egy kilowattóra, míg az ugyanilyen mutatókkal rendelkező DC töltőknél további 500 forint töltésindítási díjat kell fizetni. A 43 kW-os AC, valamint az 50 kW-os DC töltőknél szintén 80 forintba kerül majd 1 kilowattóra (igaz az 50 kW-os e-Mobi töltők már április elsejétől fizetősek lettek).

E-Mobi elektromos autó töltőállomás

A Mobiliti és az e-Mobi hazai töltőinek száma összesen az 500-hoz közelít, a későbbiekben pedig egyfajta havidíjas csomagot is kihoz a Mobiliti. Ezzel személyre szabható töltést tennének lehetővé, például kedvezményes éjszakai töltéssel.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ töltőin 2019 augusztusától 99 forintot kell fizetni kilowattóránként, míg a 350 kW-os Ionity oszlopokon 2020 január végén vezették be a 280 forint/kWh díjat. A lakossági villamos energia egyébként az ELMŰ-ÉMÁSZ A1-es normál árszabásában 37,54 forintba kerül kilowattóránként.