Indul Médiatár rovatunk!

Frissítve:
2018-11-02, 16:27

Igyekszünk kiszolgálni az igényeket, ezért létrehozunk egy Médiatár elnevezésű kategóriát oldalunkon, ahol autókkal, autózással kapcsolatos tartalmakat tekinthettek majd meg.

A héten találkozhattatok már Heti Autós Képgyűjtemény sorozatunkkal. A képek és videók mellett, tervezünk olyan zenéket, válogatásokat, mixeket is megosztani veletek, amelyek utazásnál vagy autós tevékenységek végzése közben segíthetik a vidámabb időtöltést. Mixcloud profilunkon kereshettek majd rá az ízléseteknek megfelelő muzsikákra!

Elsőként Demhsi Hip Hop mix-ével készültünk nektek.  A válogatásban az old-school rap-től kezdve találkozhattok a Hip Hop aranykorában született előadók zenéivel is, többek között Notorious B.I.G., Mobb Deep, Easy-E előadásában! Hallgassátok szeretettel!

https://www.mixcloud.com/alapjarat/

Kapcsolódó írások

4 videó, amiket nem hagyhatsz ki a héten
2018. november 02.
Heti videóadag, ami megríkatja az igazi autófanok szívét
Alapjárat YouTube-hírösszefoglaló indexkép
2019. január 08.
Az Alapjárat YouTube csatornáján újabban már heti három alkalommal értesülhetsz a nagyvilág legaktuálisabb híreiről az autóipar világából!
180/360 fokos képek az Alapjárat facebook oldalán!
2018. november 02.
Annak érdekében, hogy szó szerint még nagyobb betekintést kapjatok az autók világába, 180 és 360 fokos képeket láthattok júliustól az Alapjárat facebook oldalán
Kvízjáték! Mekkora a filmes autók teljesítménye?
2017. október 13.
Tippeld meg a filmbéli autók teljesítményét! Vigyázz, ha a filmben említik, annak a járműnek a teljesítményét kell eltalálnod, és nem a szériamodellét!