Itt az első magyarországi kárbejelentő app!

Frissítve:
2018-11-02, 16:27

Rugalmasabbá és gyorsabbá válik a kárbejelentés, köszönhetően egy innovatív alkalmazásnak

A járműgaranciákra szakosodott CarGarantie garanciabiztosító cég forgalma az elmúlt 10 évben folyamatosan növekedett, köszönhetően a garanciakoncepcióiknak, amiket az autókereskedelem rendkívül jól fogad. A Magyarországon 12 éve jelen lévő cégnek számos kereskedőt sikerült partnerként megnyernie, erősítették a gyártókkal és importőrökkel folytatott együttműködésüket is. Jelenleg mintegy 200 gépjárműkereskedővel, valamint 10 márkával képviseltetik magukat: BMW, BMW Motorrad, Harley-Davidson, Isuzu, KTM, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Suzuki és Volvo importőrökkel együttműködve.

Tehát azok az autókereskedők, akik együttműködésben állnak a CarGarantie biztosítóval, mostantól a károkat akár tableten is bejelenthetik. A kárbejelentés ezáltal egyszerűbbé és gyorsabbá válik, az Apple iPadre és androidos tabletekre írt applikáció segítségével. A freiburgi vállalat ismét a garanciabiztosítási terület innovatív éllovasaként tűnik fel, üzletági preimert jelentő alkalmazásával.

A tableteken végzett munka egyre elterjedtebb a márkaképviseleteknél, autókereskedőknél, de leginkább a szerviz és munkafelvétel területén.  A CGClaimsApp pontosan így használható, segítségével már a jármű szemléjekor bejelenthető a kár a CarGarantie biztosítónak, ami a káresetre vonatkozó visszajelzést pár percen belül továbbítja a kereskedőnek, aki az ügyfelet is azonnal tájékoztatni tudja, amennyiben az a kereskedésben tartózkodik.

CGClaimsApp elérhető már okostelefonon is

CGClaimsApp elérhető már okostelefonon is

Már okostelefon kompatibilis az applikáció

A tabletet nem használó autókereskedéseknek is lehetőségük van a kárbejelentést rugalmasan intézni, köszönhetően a CGClaimsApp továbbfejlesztett, okostelefonra is elérhető alkalmazásával. A munkafolyamatok szervezését a műhelyből lehet elvégezni, fenntartva a fejlődést, a digitális jövő irányába.

Az Andorid és iOS operációs rendszerekkel rendelkező készülékekre ingyenesen letölthető az alkalmazás, a Google Play és az AppStore kínálatából. A telepítés után az app könnyedén kezelhető, előnyt nyújt a károsultak számára. A szervizmunkatárs a QR-kóddal közvetlenül a jármű szerződésének adataihoz kerül, bejelenthet, megtekinthet elmentett károkat, néhány ujjmozdulattal felvihet új káresetet. Ha minden adat megvan, a garanciális esemény közvetlenül bejelenthető a CarGarantie biztosítónak.

A CGClaimsApp mind a 18 olyan európai országban elérhető, ahol a CarGarantie aktív, első garanciabiztosítóként a piacon, akik lehetővé tették az applikáción át történő kárbejelentést.

Az app könnyen kezelhető és valódi előnyt nyújt a felhasználó számára.

Az app könnyen kezelhető és valódi előnyt nyújt a felhasználó számára.

Ezekkel a QR-kódokkal a kereskedő közvetlenül a CGClaimsApp letöltéséhez léphet, a GooglePlay és az AppStore áruházakban:

QR kód Androidos készülékekhez

QR kód Androidos készülékekhez

QR kód Apple AppStore-hoz

QR kód Apple AppStore-hoz

 

Forrás:

Ajánlott cikkek:

További autós hírek

A nagy érdeklődésre való tekintettel megjelent a rendőrség legújabb videója, ahol szabálytalan, tahó sofőrökre vadásznak leginkább jelöletlen autókkal. Az akció…

Olvasónk menetrögzítő kamerája rögzítette, ahogy a motoros futár a szürke Toyota oldalsó üvegét megüti, majd látszólag a tükrét próbálja leverni.…

Kigyulladt egy személyautó Budapest 20. kerületében, a Helsinki út és a Nagysándor József utca kereszteződésénél. Teljes terjedelmében égett a jármű,…

Ráadásul azt állította, nem sajnálja a szabályosan közlekedő autó utasait, hiszen ha megsérültek, az Úr majd gondoskodik róluk is. Az ABC…

Mi mindig írjuk: A tahóság nem autófüggő! Ti mindíg írjátok: De az! Ti mindig írjátok: A média tehet róla, hogy…

Kapcsolódó írások

Döntsd el te, mit hallgatsz! - Podcast Republic – Podcast & Audiobook App
2017. november 17.
Unatkozol vezetés közben? Olyan adást szeretnél hallgatni, ami érdekel is? Próbáld ki a Podcast Republic alkalmazást, és nem kell többet kényszerből rádiót hallgatnod!
Az autós alkalmazások Szent Grálja - Waze Andorid App
2017. november 23.
Kiválthat egy navigációs applikáció egy kimondott céleszközt? Örök vita, pro és kontra érvek feszülnek egymásnak, de még egyértelmű győztes nem került ki a ringből. Vagy mégis?
Egy baleset utáni törött autó és annak sofőrje
2019. január 14.
Egy balesetre nem lehet felkészülni, de az azt követő ügyintézésre igen. Az E-kárbejelentő egy hasznos alkalmazás, ami minden autós segítségére válhat!
Hasznos autós applikációk - 8 kategóriában
2017. február 23.
Okostelefonokra letölthető alkalmazások közül szemezgettünk, amik megkönnyíthetik az autósok mindennapjait