2017. február 27. | 14:09

Rugalmasabbá és gyorsabbá válik a kárbejelentés, köszönhetően egy innovatív alkalmazásnak

A járműgaranciákra szakosodott CarGarantie garanciabiztosító cég forgalma az elmúlt 10 évben folyamatosan növekedett, köszönhetően a garanciakoncepcióiknak, amiket az autókereskedelem rendkívül jól fogad. A Magyarországon 12 éve jelen lévő cégnek számos kereskedőt sikerült partnerként megnyernie, erősítették a gyártókkal és importőrökkel folytatott együttműködésüket is. Jelenleg mintegy 200 gépjárműkereskedővel, valamint 10 márkával képviseltetik magukat: BMW, BMW Motorrad, Harley-Davidson, Isuzu, KTM, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Suzuki és Volvo importőrökkel együttműködve. Tehát azok az autókereskedők, akik együttműködésben állnak a CarGarantie biztosítóval, mostantól a károkat akár tableten is bejelenthetik. A kárbejelentés ezáltal egyszerűbbé és gyorsabbá válik, az Apple iPadre és androidos tabletekre írt applikáció segítségével. A freiburgi vállalat ismét a garanciabiztosítási terület innovatív éllovasaként tűnik fel, üzletági preimert jelentő alkalmazásával. A tableteken végzett munka egyre elterjedtebb a márkaképviseleteknél, autókereskedőknél, de leginkább a szerviz és munkafelvétel területén.  A CGClaimsApp pontosan így használható, segítségével már a jármű szemléjekor bejelenthető a kár a CarGarantie biztosítónak, ami a káresetre vonatkozó visszajelzést pár percen belül továbbítja a kereskedőnek, aki az ügyfelet is azonnal tájékoztatni tudja, amennyiben az a kereskedésben tartózkodik.
CGClaimsApp elérhető már okostelefonon is

Már okostelefon kompatibilis az applikáció

A tabletet nem használó autókereskedéseknek is lehetőségük van a kárbejelentést rugalmasan intézni, köszönhetően a CGClaimsApp továbbfejlesztett, okostelefonra is elérhető alkalmazásával. A munkafolyamatok szervezését a műhelyből lehet elvégezni, fenntartva a fejlődést, a digitális jövő irányába. Az Andorid és iOS operációs rendszerekkel rendelkező készülékekre ingyenesen letölthető az alkalmazás, a Google Play és az AppStore kínálatából. A telepítés után az app könnyedén kezelhető, előnyt nyújt a károsultak számára. A szervizmunkatárs a QR-kóddal közvetlenül a jármű szerződésének adataihoz kerül, bejelenthet, megtekinthet elmentett károkat, néhány ujjmozdulattal felvihet új káresetet. Ha minden adat megvan, a garanciális esemény közvetlenül bejelenthető a CarGarantie biztosítónak. A CGClaimsApp mind a 18 olyan európai országban elérhető, ahol a CarGarantie aktív, első garanciabiztosítóként a piacon, akik lehetővé tették az applikáción át történő kárbejelentést.
Az app könnyen kezelhető és valódi előnyt nyújt a felhasználó számára.

Ezekkel a QR-kódokkal a kereskedő közvetlenül a CGClaimsApp letöltéséhez léphet, a GooglePlay és az AppStore áruházakban:


QR kód Androidos készülékekhez


QR kód Apple AppStore-hoz

  Forrás: Ajánlott cikkek: