Jön a tavasz, jön a FritzenFest!

Frissítve:
2019-04-13, 00:11

2019-ben sem maradhat el a német autók nagytalálkozója

A kellemes időjárás beköszöntével az autós találkozók is elindulnak. Ahogyan azt már olvashattad, április második vasárnapján indul a Red Sun Fest, ám ez a hétvége nem csak emiatt fontos, hiszen szombaton a Tököli Reptéren a FritzenFest dübörög majd. Ha szereted a német autókat, akkor ez lesz a te napod! Legyen szó tuningolt vagy restaurált járgányról, megtalálhatod itt a neked legjobban tetszőt.

FritzenFest találkozó

Az esemény 2019. április 13-án, szombaton reggel 9-kor nyitja meg kapuit, és egészen naplementéig tartanak majd a jobbnál jobb programok. Számos megmérettetésre lehet benevezni, lesz felni kitartó verseny és rengeteg kategóriában tartanak szépségversenyt is. Az autós limbó és a kipufogó tolóerőmérés is elengedhetetlen kellékei a FritzenFestnek, ahogyan a jó hangulat sem maradhat el.

Ugyanezen a napon a Drifted szervezésében edzés és kvalifikáció is lesz a Tököli Reptéren, így a gumifüst szerelmeseinek is tartogat izgalmakat a szombati nap. Lesz még gyorsulási futam és offroadozás is, ezzel lefedve minden olyan tevékenységet, melyet négykerekűekkel érdemes végezni.

A programok időrendje:

9:00 Kapunyitás, regisztráció és parkolás

10:00 Megnyitó, nevezés a FritzenFest eseményekre

11:00 Felni kitartó verseny

12:00 Kipufogó tolóerő mérés

13:00 Autós limbó (Fix, Airride és Gewinde kategóriákban)

14:30 Szépségverseny (Classic, Retro, Disco, Young, Neu, Echte, Tuning, Felgen és Dízel kategóriákban, valamint a közönségdíjat is kiosztják)

16:00 Eredményhirdetés

17:00 Kapuzárás

A FritzenFest eseményre felnőtteknek 3000 forint a belépő, a gyermekeknek pedig 10 éves korig ingyenes. A különböző versenyekre külön nevezési díjat kell fizetni, bővebb információkért nézd meg a FritzenFest Facebook eseményét is!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
BMW 740i hátulról a FritzenFest német autós találkozón
2019. április 15.
Eseménydúsra sikeredett a német autók nagytalálkozója

További hírek