Jön a tavasz, jön a FritzenFest!

Frissítve:
2019-04-13, 00:11

2019-ben sem maradhat el a német autók nagytalálkozója

A kellemes időjárás beköszöntével az autós találkozók is elindulnak. Ahogyan azt már olvashattad, április második vasárnapján indul a Red Sun Fest, ám ez a hétvége nem csak emiatt fontos, hiszen szombaton a Tököli Reptéren a FritzenFest dübörög majd. Ha szereted a német autókat, akkor ez lesz a te napod! Legyen szó tuningolt vagy restaurált járgányról, megtalálhatod itt a neked legjobban tetszőt.

FritzenFest találkozó

Az esemény 2019. április 13-án, szombaton reggel 9-kor nyitja meg kapuit, és egészen naplementéig tartanak majd a jobbnál jobb programok. Számos megmérettetésre lehet benevezni, lesz felni kitartó verseny és rengeteg kategóriában tartanak szépségversenyt is. Az autós limbó és a kipufogó tolóerőmérés is elengedhetetlen kellékei a FritzenFestnek, ahogyan a jó hangulat sem maradhat el.

Ugyanezen a napon a Drifted szervezésében edzés és kvalifikáció is lesz a Tököli Reptéren, így a gumifüst szerelmeseinek is tartogat izgalmakat a szombati nap. Lesz még gyorsulási futam és offroadozás is, ezzel lefedve minden olyan tevékenységet, melyet négykerekűekkel érdemes végezni.

A programok időrendje:

9:00 Kapunyitás, regisztráció és parkolás

10:00 Megnyitó, nevezés a FritzenFest eseményekre

11:00 Felni kitartó verseny

12:00 Kipufogó tolóerő mérés

13:00 Autós limbó (Fix, Airride és Gewinde kategóriákban)

14:30 Szépségverseny (Classic, Retro, Disco, Young, Neu, Echte, Tuning, Felgen és Dízel kategóriákban, valamint a közönségdíjat is kiosztják)

16:00 Eredményhirdetés

17:00 Kapuzárás

A FritzenFest eseményre felnőtteknek 3000 forint a belépő, a gyermekeknek pedig 10 éves korig ingyenes. A különböző versenyekre külön nevezési díjat kell fizetni, bővebb információkért nézd meg a FritzenFest Facebook eseményét is!

Kapcsolódó írások

Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
BMW 740i hátulról a FritzenFest német autós találkozón
2019. április 15.
Eseménydúsra sikeredett a német autók nagytalálkozója
1977 Austin Mini 600 lóerővel
2019. július 13.
Hát tényleg nem! A 600 lóerősre tuningolt Austin Mini egészen más élményt nyújt, mint az eredeti 34 lovas verzió.
Top 8 tuning felni, amik nélkül értelmetlen az élet
2018. január 22.
Egy autót nem öltöztet jobban semmi, mint azok kerekei. Az öltöztetés királyainak listája pedig igencsak hosszas, de leszűrtem nektek nyolc márkát, amik a legelismertebbek a piacon akár történelmükkel, akár innovációikkal.