FRISSÍTÉS! Az applikáció átmenetileg nem elérhető.

Autókereső app a netes társkeresők mintájára

Rengeteg módja van, hogy megtaláld az igazit. Ismerkedni lehet iskolában, munkahelyen, szórakozóhelyen, utcán, de tulajdonképpen bárhol, ahol megfordulnak emberek, csak a megfelelő képességek kellenek hozzá. Az elmúlt évtizedben az internet térhódítása és digitalizáció az élet ezen területére is kihatott, megjelentek online applikációk, melyek úgymond gépesítették a társkeresést, otthonról, csupán egyszerű ujjmozdulatokkal eldöntheted, hogy a többi regisztrált tag közül kivel „teázgatnál” szívesen és kivel nem. Ha a szimpátia kölcsönös, összedob a gép és tiéd az örök üdvösség.

A Tinder új műfajt teremtett, valószínűleg minden korombeli ismeri az appot és legalább olyan biztos, hogy nagyrészük ki is próbálta legalább egyszer, kíváncsiságból. A cég fejlesztői sokaknak megoldást biztosítottak, hogy megtalálják „életük szerelmét”, ami dicséretes, de a férfiak másik nagy dilemmájában nem nyújtottak segítő kezet. Mert bizonyára te is tudod, hogy minden szempontnak megfelelő autót legalább olyan nehéz találni, mint nőt, akivel leélnéd életed hátralévő részét.

Már rongyosra nézted az összes találatot a mobile.de-n, a használtautó.hu-s hirdetéseket kívülről fújod, de azért minden nap végignézed újra és újra, hátha akkor találod meg a „nagy őt”. Több autót is megnéztél, csalódtál, kiábrándultál, de azért nem adod fel a keresést, hiszen mindenáron akarod. Megvan az érzés? Ugye milyen rossz? A Magyar Autókereskedőház Zrt. autókereső alkalmazása most egy ötletes megoldást kínál erre a problémára.

A MAH Zrt sokéves tapasztalattal rendelkezik prémiumautók importálásában, a leendő vásárlónak csak választania kell egy autót a kínálatból, a beszerzési folyamat nehéz részét elvégzik helyette. A gépjárművek igazolt előélettel, megbízható forrásból származnak, az alacsony futásteljesítmény és a 2010-nél fiatalabb évjárat miatt mondhatni rizikómentes választásnak számítanak. A keresgélés viszont unalmas és idegőrlő feladat, ezért Tinder mintára elkészült a MAH TNDR, ami felpezsdíti a böngészést.

MAH TNDR autókereső applikáció logója

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple Store-ból, a telepítés után már bele is vághatsz a dolgok közepébe. Kezdésképp egy gyors ismertetőt kapsz, hogyan működik az autós applikáció, a precíz lelkek bizonyára végig is olvassák, de ha nem akarod ezzel húzni az időt, nyugodtan átugorhatod, ugyanis nem igényel különösebb szaktudást a használata.

MAH TNDR autókereső alkalmazás

Először ki kell választanod, hogy milyen kivitelű autót keresel (szedán, kombi, kupé, kabrió, stb), majd az általad preferált márkákat kell bejelölnöd. Örömmel konstatáltam, hogy nem csak egy gyártóra kereshetsz, tetszőleges számú opciót megadhatsz, ami hasznos, ha mondjuk Alfa Romeo Giulia és Mercedes C-osztály között vacilálsz. Célszerű szűrökkel finomítani, mert hatalmas a kínálat: megadhatod, hogy milyen évjáratok között nézelődsz, mennyiben állapítod meg a futott kilométer felső határát, milyen színű külsőt, milyen belsőt akarsz leendő autódba stb. Ez kitűnő azoknak, akiknek már van konkrét elképzelése, de akik még nem találták ki, mit szeretnének, azoknak kellemetlen, ugyanis kevés szűrő esetén ki fogja dobni, hogy túl sok a találat. Szóval a hezitálóknak kicsit meg kell erőltetniük a fantáziájukat, de ha ezekkel megvagy, örülhetsz, ugyanis kezdődhet a húzogatás!

MAH TNDR autós app

Tinder mintára a felbukkanó autókat vagy balra húzással ignorálhatod – ez esetben többet nem fog szembejönni ismét – vagy jobbra húzással kifejezheted tetszésedet és érdeklődésedet iránta. A profilok tartalmazzák az alapvető infókat (típus, ár, évjárat, teljesítmény, köbcenti, üzemanyag, színkombináció), ezek alapján valószínűleg már tudsz dönteni, hogy van-e esélye nálad. Ha megkívántad és rákattintasz, láthatod a részletes leírást a felszereltségéről, sőt felveheted a kapcsolatot valamelyik MAH-os kollégával e-mail vagy telefon formájában.

Ha még gondolkozol, elég rányomnod a zöld pipára és a rendszer eltárolja az adott autót az előzmények között, így továbbmehetsz anélkül, hogy egyből döntened kéne. A gépjárművekről egyébként rengeteg jó minőségű kép van fent, az applikáció dizájnja sem kaotikus, inkább letisztult és elegáns a fekete háttérszínnel. Néha kicsit várni kell, amíg beélesedik a rendszer, de alapvetően egy gyors és könnyen használható alkalmazásról van szó. A több keresést is elmenthetsz, ezeket a gép a profilodhoz rendeli, így nem kell minden alkalommal újra beállítgatni.

MAH TNDR autókereső mobil applikáció

A MAH TNDR egy ötletes autós app azoknak, akik egy kis színt és játékot akarnak belevinni az autókeresés hosszas és fáradalmas procedúrájába. Gördülékenyen működik, ha megtaláltad az igazit, elég párat koppintanod a telefonodon, majd egyeztetni valamelyik kollégával és már úton is van hozzád a kiválasztott négykerekű. De, ha csak a nyáladat akarod csorgatni, arra sem utolsó, ilyen autócsodákat nézegetni is egy tartalmas időtöltés!