Mostantól így lehet időpontot foglalni a Vas Gereben és Mozaik utcai vizsgaállomásokra

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-11-17, 08:50

Az új rendszer sokak számára ismerős lesz.

Budapest Főváros Kormányhivatala arról tájékoztatta az embereket, hogy a fővárosi kormányhivatal műszaki vizsgaállomásaira ezentúl a központi időpontfoglaló alkalmazáson keresztül foglalhatnak időpontot. A Vas Gereben és Mozaik utcai műszaki vizsgaállomásokra előzetes bejelentkezés szükséges, az on-line lehetőség ezt a lépést egyszerűsíti az autósok számára.

Műszaki vizsgáztatás

Az ország két talán legismertebb vizsgaállomásán felpörgették az életet a jelentős ügyfélszám miatt, az új szakemberek munkába állásával pedig a foglalható időpontok száma is folyamatosan bővül. A főváros tájékoztatása szerint az új időpontfoglalási rendszer egy az egyben olyan, amit a kormányablakok esetében is megismerhettek és megszokhattak az emberek.

Műszaki vizsga

A felületre ügyfélkapuval belépve a műszaki vizsgák időpontfoglaló felületét kiválasztva az ügyfél dönthet arról, melyik vizsgaállomásra szeretné vinni a járművét, a helyszín kiválasztása után pedig eldöntheti, hogy pontosan milyen ügyet is szeretne intézni. A végén pedig kiválaszthatja a szabad időpontok közül a számára legszimpatikusabbat, avagy legmegfelelőbbet. Fontos kiemelni, hogy az új rendszer bevezetésével egyidejűleg megszűnik az e-mail útján történő időpontfoglalás intézménye.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Műszaki vizsgán részt vevő személygépkocsi
2020. augusztus 26.
A hírről Budapest Főváros Kormányhivatala tájékoztatta az embereket.
Műszaki vizsgára vitt személyautó
2020. július 13.
Tiszta vizet öntött a pohárba a magyar hatóság.

További hírek