Programajánló a hétvégére 05.05-07.

Frissítve:
2018-10-15, 13:11

Nincs semmi programod hétvégére? Miért tespednél otthon, ha akad pár érdemi autós esemény szombatra és vasárnapra is?

2017. május 5. - Balatonfüred Concours d’Elegance

Az autók gördülő múzeumának is beillő Balatonfüred Concours d’Elegance az elegancia és a nagy múltú márkák találkozása hagyományt teremtett Magyarországon is.  

Negyedig alkalommal ad otthont ennek a nívós eseménynek Balatonfüred. 2017 május 05-07-e között lehet megcsodálni az Old Timereket a Vitorlabontó ünnepséggel együtt. A FIVA és a MAVAMSZ által akkreditált szépségversenyen a gyöngyszemek között egészen 1910-ig kalandozhatsz.

A Balatonfürdei Concours d'Elegance Facebook eseménye

BMW-315-Roadster-1936

2017. május 5-6. - 7. Nagyatádi Autó & Szlalom Show (Amerikai autós találkozó)

A Nagyatádi Kulturális és Sport Központ szervezésében kerül megrendezésre a Szlalom Showal egybekötött Amerikai autós találkozó. A Városi Strandfürdő területén pénteken és szombaton is várják az érdeklődőket. A bográcsozás, kemencézés mellett éjszakai fürdőzés lehetősége is fenn áll, ezen kívül íjászat és borkóstolás közben figyelheted a szlalom versenyzőket, autós szépség- és hangnyomás versenyeket. 

 A 7. Nagyatádi Autó & Szlalom Show (Amerikai autós találkozó) Facebook eseménye

2017. május 6. - Országos BMW Találkozó 2017 Bogács

Idén 11. alkalommal rendezik meg Országos BMW Találkozót, 2017. május 6-án Bogácson az Alabástrom Panzió szervezésében. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a a szervezők!

Az Országos BMW Találkozó 2017 Bogács Facebook eseménye

BMW 316i

2017. május 6-7. - Tavaszi Rajzás VW Bogaras Találkozó

A klasszikus Volkswagenek nagy tavaszi találkozója mely 26. alkalommal kerül megrendezésre vetélkedőkkel, versenyekkel, bemutatókkal, börzével. Családokat is szeretettel várnak a szervezők.

A Tavaszi Rajzás VW Bogaras Találkozó Facebook eseménye

Tavaszi rajzás 2017

2017. május 7. - Kelenvölgyi modell és makett börze

Autó - Motor - Kamion, Matchbox, Hot Wheels, és még sok egyéb gyártmányú modellek és makettek börzéje a Kelenvölgyi Művelődési házban. Kicsi, családias hangulatú börze autómániásoknak!

A Kelenvölgyi modell és makett börze Facebook eseménye

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Programajánló a hétvégére 05.13-14.
2017. május 11.
Sütkérezz a Velencei-tó partján autókat csodálva, vagy ámulj az Opelek között! Íme néhány autós találkozó, ahová a családdal is nyugodt szívvel kilátogathatsz!
Esemény és programajánló május 12-13 között!
2018. május 08.
Nagyon aktív lesz a hétvége autós szempontból és egészen különleges is! Győrben cabrio találkozó, Tapolcán nemzetközi Ikarus találkozó, Verőcén pedig szezonnyitó Opel találkozó lesz és ez még nem minden!

További hírek