szombat - 2023. június 10.
20.5 °C
szórványos felhőzet
alapjarat.hu logo
95 576 Ft
100 626 Ft
D 554 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Szeretnél egy álommunkát? Tessék, vezess Teslát!

2016. december 20. | 16:16

Tegnap este kedélyesen neteztem otthon, amikor egyik ismerősöm küldött egy linket, ami nagybetűkkel hirdette: Magyarország legjobb állása 2017-ben

A cikk szerint egy Tesla Model S P90D-t kéne vezetni, és közben bemutatni az érdeklődőknek, mit is tud ez az autó. Na, hát a Model S P90D a legerősebb és legfelszereltebb a Teslák közül, erősebb akkumulátort tettek bele, ami már 100 kWh-s. Ezzel a gyár szerint "elvileg" 613 km-es hatótávot is el lehet érni. Az elvileget meg azért raktam idézőjelbe, mert szerintem nincs ember, aki olyan minimálon autózna egy Teslával, hogy a maximális hatótávot kihozza belőle.
A hirdetés szerint egy ilyen vörös Teslát kéne vezetnünk

Elvégre van alattad egy 700 lóerős szörnyeteg, ami 2,5 másodperc alatt gyorsul 60 mérföldre (amit a világ Amerikán kívüli részén 96 km/h-ként értenek), és ha már kiperkált érte az ember nagyjából 37 millió forintot, élvezni is akarja. Akit jobban érdekelnek a a Tesla S P90D különböző specifikáció, a hivatalos honlapjukon csemegézhet (angol tartalom). A hirdetés szövege is elég imponáló, a teljes hirdetést itt találhatjátok: "Az elmúlt években többször is jelentek meg cikkek, melyek az év legjobb állását hirdették. Volt ezek között étterem "minősítő", sünfelügyelő, buli tudósító, de még tasmaniai vombat ölelő is :) Nah, most is valami ilyesmiről lenne szó, de nem csak pár hétre és nem egy amerikainak lesz meghirdetve, hanem több évre és itt Magyarországon! Teslát kellene vezetned. Minden nap… Abból is egy 700 lóerős, full extrásat. Nem kötött pályán, hanem mindennap más helyszínen és különböző emberekkel. Ráadásul minden alkalommal Te lennél a "jótündér", aki teljesíti a melletted ülők kívánságait és ennek fejében állandóan mosolygós, nevetős arcokat láthatnál, akik hálásak lesznek neked a kapott élményért…" Adva van egy jól hangzó munka, amit még megtoldottak egy fantasztikus marketinggel, egészen biztos vagyok benne, hogy sokan fognak jelentkezni rá. És miért is ne tennék? Sokkal élvezetesebbnek tűnik, mint akármelyik irodai munka, és olyan autót kéne vezetni, amit azért nem sokan engedhetnek meg maguknak. Ha netán közületek kerülne ki a szerencsés, akit kiválasztanak erre a munkára, mindenképp írj nekünk!
Kellemes Ünnepeket kíván az Alapjárat blog! Veteránautó interjú - Földvári Ádámmal

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!