2023. augusztus 15. | 13:53

Főleg a Duna mentén lesznek fájóbb lezárások, erről a rendőrség közétett egy részletes térképet.

Összesen 7 budapesti kerületet érintenek a lezárások hamarosan. Ugyanis idén is elég nagy buli keretein belül rendezik meg az augusztus 20-ai ünnepséget a fővárosban.

Ennek az autósok nem biztos, hogy mindenhol örülnek majd, mert rengeteg utat lezárnak a hatóságok. Ez érinteni fogja az I., a II., az V., a IX., a XI., a XIII. és a XIV. kerületeket.

Ezen felül lezárják majd a Lánchidat, az Erzsébet hidat és a Szabadság hidat. A rendezvényhez tartozik még rengeteg utca lezárása, ám ezek nem feltétlen egyszerre fognak történni.

A lezárások ideje a programoktól függően fog változni. Lesznek olyan részek, amelyeket 20-án délután zárnak majd el az autós forgalom elől. Ezen felül viszont lesznek olyan utcák is, amiket csak éjféltől zárnak le másnap a hajnali órákig.

Az egész történet kapcsán a lezárások már augusztus 12-én elkezdődnek, és a teljes feloldás majd csak augusztus 23-án várható. Ezzel kapcsolatban a Police.hu kiadott egy elég részletes listát a lezárásra váró szakaszokról és időpontokról.

Az ünnepségek miatt a város több pontján is lehet majd számítani lézengőkre vagy bulizókra. Többek közt ezért a rendőrség kéri minden autóstól, hogy álljanak türelmesen és figyelmesen a kialakuló helyzethez.

BKK