2023. augusztus 28. | 15:00

A Mercedes G-osztállyal egyenként végzett alapos munkát minden autón.

Különös eset zajlott le nemrég Amerikában a Georgia államban található Athén városában. Egy férfi Mercedes G500-asával összesen 30 különböző autót zúzott le egyenként egy unottabb délutánján.

Az előzményekről elég keveset tudni, ám sok videófelvétel került elő arról, amit az ámokfutó művelt. Egy fehér Mercedes G500-zal jelent meg a Berkley Hills Estates nevű lakónegyedben, és rendre zúzni kezdett.

Nem is az embereket vagy a különböző berendezéseket, tereptárgyakat támadta, hanem kifejezetten az autókat. Ment végig az utcán, és minden feljárón álló autóba belerongyolt egy határozott mozdulattal, hogy megtörje őket.

Utána csak letolatott és ment a következő autóhoz. A pletykák szerint összesen 30 autót tört össze, majd mint aki jól végezte dolgát, megfordult és elhajtott.

A rendőrök a bejelentés után nem sokkal egy nagyjából másfél kilométerre található McDonalds gyorsétteremben fogták el a férfit. Az autóját is megtalálták, mivel azt egy közeli gumisnál rakta le.

Az eset során nem lesz egyszerű felmérni, hogy mi is történhetett, mert voltak olyanok, akik lövéseket hallottak. Egy éppen az egyik kertben dolgozó kertész azt mondta a brigádjának, hogy bújjanak el, mert nem tudták, mire készül az őrült sofőr.

A rendőrség megerősítette a történteket, és a férfit bevitték kihallgatásra. Azt mondták, hogy súlyos mentális krízisen megy át a 37 éves férfi, ez válthatta ki a furcsa reakciót. Mindenesetre a rendőrség 28 károsult 30 járművéről tud, amelyek javíttatása nem lesz olcsó.

Mercedes