péntek - 2023. szeptember 29.
14.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 652 Ft
100 704 Ft
D 682 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

6 ember életét mentette meg az a fiatal, akit a barátja autóversenyzés közben ütött el

2023. május 09. | 14:34

A férfit még május 5-én ütötték el versenyzés közben, azóta küzdöttek az életéért.

Ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, május 5-én Nyírbátorban egy autós egy másikkal versenyzett. Miközben éppen előzte azt, elütött egy gyalogost, aki éppen az úttesten kelt át.

A férfi kénytelen volt átmenni az úton, mert a járda éppen felújítás alatt állt. Arra viszont nem számíthatott, hogy nagy sebességgel elcsapja majd egy fekete Audi.

Az eset után a sofőr azonnal kiszállt és akkor látta, hogy egyik legjobb barátját ütötte el. Azonnal hívta a mentőket, akik hamar kiérkeztek.

Még a helyszínen stabilizálták a 27-éves férfi állapotát. Nagyjából egy óra munkájába telt a mentősöknek, hogy szállítható állapotba hozzák az elgázolt gyalogost.

Ezt követően a kórházban folytatódott a harc a férfi életéért. Sérülései azonban olyan súlyosak voltak, hogy egy nappal később elhunyt. Az eset sajnálatos, de a férfi szerveit felajánlották donornak. Ezzel a lépéssel hat másik beteg vagy segítségre váró ember életét mentették meg.

Az elhunyt férfi rokonai és barátai a közösségi oldalra írták ki búcsúleveleiket és fájdalmukat. Testvére különösen kellemetlen szavakkal illette a gázolót.

Depositphotos
Szijjártó Péter: újabb akkugyár épül Debrecenben, 400 milliárd forintból Így muzsikál egy Lada küllő nélküli kerekekkel - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!