2023. július 21. | 08:06

A fiatalember lényegében mindent elkövetett, hogy a rendőrök elkapják.

Egy 23 éves férfit emeltek ki a forgalomból az egyenruhások Miskolcon. A rendőrség azt írja, lényegében minden más szabályt is megszegett azon kívül, hogy bódult állapotban és életveszélyesen közlekedett.

A fiatalemberre 2023. július 18-án reggel figyeltek fel a rendőrök. Miskolcon, a Fonoda utcánál ellenőrizték.

A sofőr viselkedése rögtön gyanús volt. Az intézkedés alatt fény derült rá, hogy bódult állapotban vezetett, sőt, még az utasa is kábítószer hatása alatt állt. Mindkét illetőt előállították a rendőrök, hogy mintát vegyenek tőlük.

A két férfit egyébként is körözte a rendőrség, most gyakorlatilag a karjaikba futottak. A járművön számos műszaki hiányosság volt.

Az autón nem volt hatósági jelzés, ráadásul a forgalomból ideiglenesen kivonták korábban. A kocsinak nem volt érvényes műszakija sem.

A gépjármű nem volt alkalmas a biztonságos közlekedésre. Az első szélvédője repedt volt, a gumik túlságosan kopottak voltak. Az első és a hátsó vészhárítók töröttek és hiányosak voltak, a karosszéria pedig több helyen korrodált.

A leírás alapján egy bontószökevényt fogtak a rendőrök. A felsoroltak miatt szabálysértési feljelentést is tettek. S ha mindez nem volna elég, az autóban találtak a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt is.

Police.hu