csütörtök - 2023. szeptember 28.
26.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 652 Ft
100 704 Ft
D 682 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Drogtól beállva aludt autójában a városi tanácsos Rhode Islandben, rendőrt hívtak rá

2023. május 30. | 12:30

Először csak egy kocsiban alvó férfit láttak, ezért hívták a rendőröket.

A járókelők lettek figyelmesek egy autóban alvó férfira Amerikában, Rhode Island államban. Egy Cranston nevű városban látták a férfit, akit aztán a kiérkező rendőrök ébresztettek fel.

Kezében egy crack-pipa volt, amiből korábban szívott tudatmódosító szert. Miközben a rendőröknek magyarázkodott, elmondta, hogy nem ment autójával, még az otthonában szívott cracket.

Persze ez már önmagában is kínos helyzet, de még rosszabb, hogy egy helyi jogtanácsosról van szó. Matthew Reilly volt az ellenőrzés áldozata, aki Cranston város tanácsosa.

Az átvizsgálás során autójában még egy tasak kokaint is találtak. A rendőrök egyike, aki felébresztette még neki is szegezte a kérdést:

Ön tanácsos Cranstonban, cracket szív és birtokol. Mit hisz, mit fognak önről gondolni a választói?

A férfi azzal védekezett, hogy 13 éve most először nyúlt drogokhoz. Éppen egy nehézkes válás közepén van és nehéz időszakában ezzel kereste a vígaszt.

Persze a dolog nem csendesült le egyhamar, ezért a tanácsos lemondott tisztségéről. A férfi egyébként pozíciója mellett ügyvédként is dolgozott, nem tudni, erre az eset milyen hatással lesz.

Depositphotos
Meg sem tudta közelíteni gyári végsebességét ez a több mint 10 éves Mercedes E-osztály Budapesttől Karcagig üldöztek a rendőrök egy autótolvajt

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!