2023. szeptember 12. | 08:32

A celeb felkapta a vizet, amiért a hatóságok intézkedtek, a polgármester szerint inkább szégyellnie kellett volna magát.

Még el sem ült a por Kern András szabálytalan parkolása után, máris itt az újabb balhé, amelybe a terület polgármestere is beszállt. Kern azóta elmondta, ő nem tartja nagy ügynek, hogy a járda közepén parkolt egy pékség előtt.

Azóta Győzike sem akart lemaradni, és egy TikTok videóban panaszkodott, hogy milyen lassan intézkednek a hatóságok vele szemben, amikor szabálytalanul parkolt. Azt egyelőre nem tudni, hogy fizetett-e a parkolásért, mindenesetre nem maradt ennyiben az ügy.

„Itt ülök a kocsiban és most húzzák az időt tíz perce, hát k**va jó! K**va jó! Rég elmehettem volna, de feltartanak” - mondta Győzike.

A kerület polgármestere, a terézvárosi Soproni Tamás kiosztotta a celebet, hogy inkább el kellett volna szégyellnie magát egy bocsánatkérés mellett. Szerinte a hírnév ugyanis nem jár extra jogosultságokkal, sokkal inkább egy lehetőség arra, hogy jobbá tegye a társadalmat. Sőt, ez inkább egy morális kötelesség.

Soproni szerint a sportautóval járó Győzike sokkal nagyobb büntetést érdemelt volna, hiszen a jövedelméhez képest a néhány tízezres bírság elenyésző. Így pedig nem fogja elrettenteni attól, hogy legközelebb is szabálytalankodjon.

A hatodik kerületi polgármester azt is elmondta, hogy a szabálytalankodó sofőrök autójának értéke alapján, vagy vagyon/jövedelem alapján kellene meghatározni az egyes büntetési tételeket.