Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
kedd - 2023. december 05.
-0.5 °C
enyhe havazás
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Nem adott elsőbbséget a nyugdíjas nő a szlovák sofőrnek, aki erre kiszállt és a földbe döngölte - VIDEÓ

2023. november 06. | 13:31

A férfi olyan idegállapotba került, hogy még az idős nő segítségére érkező bácsit is többször megütötte.

Még 2023 februárjában történt, hogy egy komáromi áruház parkolójában egy 66 éves nő nem adott elsőbbséget egy szlovák állampolgárságú sofőrnek. Ezen annyira felhúzta magát a férfi, hogy kiszállt az autójából és az idős nő után eredt.

Mikor utolérte, felhúzta a nő fejére annak kapucniját, majd pedig megfogta és a földre lökte. A sértett ennek következtében arcát az aszfaltba ütötte.

A nő segítségére érkezett egy 65 éves férfi, ám a feldúlt sofőr őt is kétszer megütötte a bal szeme felett. A két sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett.

Az ügy most azért aktuális, mert a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség eljutott a vádemelésig. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a büntetlen, szlovák állampolgárságú férfival szemben a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Korábban is történt már parkoló autók közt furcsa dulakodás, 2022-ben egy celldömölki Opel Corsa sofőrje próbált meg elgázolni egy motorost szándékosan, majd többször meg is ütötte.

A komáromi parkolóban történt esetről készült videót itt lehet megnézni, mivel az ügyészség weboldala nem támogatja a felvétel beágyazását.

Magyarország Ügyészsége
Sorompónál ügyetlenkedésnek indult, végül egy Porschét zúzott le az elszabadult autó - VIDEÓ Élhető hatótávval: Mercedes GLC 400 e 4MATIC Coupé PHEV (2023) - Teszt

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!