2023. május 19. | 13:05

Egyelőre senki sem tudja, hogy hogy került oda.

Egészen különös fotó kezdett el terjedni az interneten egy Honda Civic modellről. Elsőre azt hinnénk, hogy egy helyi Honda múzeum bejáratának dísze, valójában a mű nem szándékos.

Vagyis lehet az is, egyelőre senki sem tudja, mi történhetett a skóciai Annan városában. Annyi biztos, hogy egy fekete Honda Civic eltűnt az egyik közeli ingatlan elől.

Hogy miért és egyáltalán hogyan kötött ki egy oszlop tetején, arról senki sem tud semmit. Ráadásul egy körforgalom közepén találtak megfelelő helyet neki.

A másik érdekesség egyébként, hogy az autótolvaj vagy tolvajok meglepő precizitással helyezték el az autót. Nem sérült és nem is esett le a helyéről, tehát gondos munka eredménye ez.

Nem csak a hogyan nem tiszta, de a miértekből is túl sok van. Van, aki szerint nagyon erős emberek tették fel oda a Hondát, de ez nonszensz, mégiscsak egy bő 1,2 tonnás autóról beszélünk, helyenként nagyjából 2 méter magasan.

Sokkal valószínűbb, hogy valamilyen emelővel, esetleg egy autómentővel követték el a lopást és a szoborrá avatást. Egyelőre a hatóságok sem tudnak semmit mondani a helyzetre, a lakosság segítségét kérik az ügyben.

Depositphotos