Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 09.
0 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 573 Ft
100 634 Ft
D 593 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Sürgős lehetett a fuvar, mert a dugót a buszmegállón átvágva kerülte ki a járdán - VIDEÓ

2023. szeptember 13. | 13:00

A buszt várták az emberek a megállóban, egy teljesen más jármű érkezett helyette.

Egyre idegesebben vezetnek az emberek az utakon, a közlekedési morál egyelőre nem javul. Ennek persze több oka is van, ahogyan a megoldáshoz is elég sok mindenen kellene változtatni. 

Egy meghökkentő esetről készült felvételt tett közzé a BpiAutósok csatornája, ahol egy teherautó sofőrjének fogyott el a türelme Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc úton. A felvétel készítőjének elmondása alapján a dugóban araszoltak éppen, amikor a teheratósnál elszakadt a cérna.

A külső sávból felhajtott az Erdősor utca nevű buszmegállóba, ahol az ott várakozó emberek kénytelenek voltak félrehúzódni. Ezután pedig a járdán haladt tovább a jobbra kanyarodási lehetőségig, a Mag utcába.

A felvétel beküldője szerint még nagyjából 120 méter volt hátra a dugóból, ekkor döntött úgy a teherautó sofőrje, hogy neki ennyi elég volt. A kitakarás miatt nem derül ki, hogy melyik vállalathoz tartozott a jármű.

Ez még mindig a jobbik eset volt, hiszen korábban többször is előfordult az, hogy autósok száguldozás közben belecsapódtak a buszmegállóban várakozó emberekbe. Itt legalább félre tudtak húzódni a szabálytalan sofőr elől.

Az esetről készült videót itt lehet megtekinteni:

BpiAutósok

Depositphotos
Gulyás Gergely: azért drágulnak ilyen durván az üzemanyagok, mert Ukrajna megemelte a tranzitdíjat 50 km/órával hajtott át az úton fekvő 65 éves férfin, aki belehalt sérüléseibe

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!