2023. április 20. | 09:06

A balesethez még mentőhelikoptert is riasztottak, de sajnos már nem volt rá szükség.

Április 18-án, kedden dél környékén baleset történt egy csanyteleki útépítésen. Információk szerint egy úthenger halálra gázolt egy embert.

Több forrás szerint egy ellenőr ment ki az építkezésre és vizsgálta az úthengert, míg a munkások máshol dolgoztak. A gépen vagy annak környezetében vizsgált valamit a férfi, amikor az hirtelen elindult és nyaktól lefelé áthajtott rajta.

Eleinte észre sem vette a közeledő járművet, így nem volt ideje kitérni sem az úthenger elől. Miután áthajtott rajta, a munkások észrevették. Azonnal értesítették a mentőket, akik hamar kiértek és mentőhelikoptert is riasztottak.

Több órán keresztül próbálták újraéleszteni, de eredménytelenül. A 43 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem tudták megmenteni.

A helyeik szerint az útépítő munkások nagyon becsületes és szervezett munkát végeztek, ezért sem értik, hogy hogyan történhetett a baleset. Semmi probléma nem volt velük, elképzelni sem tudják, mi történhetett.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség nyomozást indított. Mellettük viszont a munkaügyi felügyelőség is kutat és vizsgálja a munkások felelősségét.

Depositphotos