Együtt gokartoztam a TOP50 gála előtt a legjobb magyar pilótákkal

Közzétéve:
2019-12-11, 10:27

A meghívott médiások közt a második helyet szereztem meg.

A TOP50 díjátadó gála toppilótái egy gokartozással melegítettek. Az Autósport és Formula Magazin eseményén a legjobb magyar pilótákkal az autós újságírók is összemérhették tudásukat.

Először a pilóták mentek egy időmérőt, majd a médiások következtek. A hőmérséklet nem volt éppen ideális, így sokat csúszkáltam, viszont egy percre sem adtam fel. Megpróbáltam összerakni a tökéletes kört, végül ez nem sikerült, ugyanis „csak” a harmadik helyen olvastam a nevem az eredménytáblán. Ez kicsit csalódás volt számomra a tavalyi győzelem után, amelyről a linkre kattintva olvashatsz bővebben.

Bethlen Tamás a nyitó beszéde közben

A pilóták versenyét végül kiemelkedő eredménnyel Molnár Bendegúz húzta be, aki idén több szakágba is belekóstolt, az amerikai kamionversenyzéstől az endurance versenyekig. Őt a Formulaautós magyar bajnok, Hefler Róbert követte, a dobogó harmadik fokára pedig az ERX Super1600 2. helyezettje, Marton Gergely állhatott fel.

Pilóták gokartban ülve

Rajtuk kívül Nagy Norbert, Hegyi EB versenyző, Szabó Krisztián, WRX 10. helyezett, Velenczei Ádám, ORB 3. helyezett és Vogel Adrienn, a KIA Platinum Cup 5. helyezettje vett részt a jó hangulatú eseményen. Ebből is látszik, hogy az autó-és motorsport különböző területein kiemelkedő eredményeket elérő pilótái csaptak össze a G1 Asia Gokart Centerben.

Vogel Adrienn gokartozás közben egy kanyarban

Ezután mi, médiások álltunk fel a rajtrácsra, a harmadik rajtkocka a belső íven helyezkedett el, így a lámpák kialvása után szinte rögtön a második helyre kerültem ezt pedig egyenletes versenyzéssel a végéig tudtam tartani Fehér Patrik mögött, aki hatalmasat ment. Mögöttünk László Ferenc ért célba.

A meghívott versenyzők Bethlen Tamással

Az Autósport és Formula Magazin már ötödik éve december 1-jén 2019-ben is kiadta az Autósport évkönyvet, amely közel 50 nemzetközi és tucatnyi hazai versenysorozat összefoglalóját, évértékelőjét tartalmazza exkluzív anyagok és látványos fotók kíséretében. A hagyományokhoz hűen ezúttal is megtalálható benne a legjobb magyar autóversenyzők TOP50-es listája, melyet külsős szakértők bevonásával állítottak össze a kötet szerkesztői.

Természetesen a hagyományokhoz hűen 2019-ben is egy rangos gálaeseményen díjazzák majd a legjobb magyar pilótákat december 12-én a Bálna Budapestben.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Alapjárat helyszíni tudósítás

Formula.hu sajtóanyag

Kapcsolódó írások

A meghívott gokart versenyzők csoportképe
2018. december 06.
A már hagyománynak örvendő TOP50 díjátadó gála részt vevői összecsaptak egymással a gokartpályán, ahol a meghívott autós újságírók is kiállhattak ellenük.
2019 TRACKWOOD a Rabócsi Ringen a Drifting.hu szervezésében BMW E30
2019. augusztus 24.
Na meg én is ide értem Máriapócsra, Európa egyik legnagyobb drift versenyére

További hírek