A 2018-as TOP50 díjátadóra gokartozással hangolódtak a legjobbak

Közzétéve:
2018-12-06, 12:47

A már hagyománynak örvendő TOP50 díjátadó gála részt vevői összecsaptak egymással a gokartpályán, ahol a meghívott autós újságírók is kiállhattak ellenük.

Az Autósport és Formula Magazin eseményén Tassi Attila, a TCR Europe kupasorozat 4. helyezettje, Nagy Dániel, a versenysorozat 5. helyezettje, Molnár Bendegúz, a Swift Cup Europe aranyérmese, Nagy Norbert, a WTCR kiemelt magyar pilótája, Marton Gergely, az ERX S1600 4. helyezettje, Volentér Balázs, CEZ D5 Endurance 1. helyezettje és Tóth László, a spanyol F4 11. helyezettje, Vogel Adrienn, az év legjobb női versenyzője és Turán Frigyes, az Országos Rali Bajnokság idei ezüstérmese, tehát az autó-és motorsport különböző területein kiemelkedő eredményeket elérő pilótái voltak jelen.

Volentér Balázs mesélt a Formula főszerkesztőjével

Közülük Volentér Balázs bizonyult a legyorsabbnak, míg az újságírók közül én értem körbe leggyorsabban a pályán. Az izgalmas eseményről a MusicFM száguldó riportere, „Fittikém” adott élő közvetítést, ahol azt is megemlítette, hogy nagyon jót meccselt a 8-as gokartban ülővel, vagyis velem. Én személy szerint nagyon élveztem a csatákat és jó volt ismét találkozni, olyan emberekkel, akikkel régen volt szerencsénk egymáshoz.

Háfra Zsolt gokartban ülve, szemből

Az Autósport és Formula Magazin a 2017-es évet követően december 1-jén idén is kiadta az Autósport évkönyvet, mely a közel 50 nemzetközi és tucatnyi hazai versenysorozat összefoglalója, évértékelők és látványos fotók mellett természetesen idén is tartalmazza a legjobb magyar autóversenyző TOP50-es listáját. A TOP50 rangsor mellett idén a 10 legjobb hölgyversenyzőt, a 10 legjobb junior versenyzőt és a 10 legjobb csapatot is összegyűjtötte a kötet.

A tavalyi hagyományokhoz hűen 2018-ban is egy rangos gálaeseményen díjazzák majd a legjobb magyar pilótákat december 6-án egy nemzetközi sztárvendég, Jean-Louis Schlesser, kétszeres Dakar-rali győztes francia pilóta segítségével.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

2019 TRACKWOOD a Rabócsi Ringen a Drifting.hu szervezésében BMW E30
2019. augusztus 24.
Na meg én is ide értem Máriapócsra, Európa egyik legnagyobb drift versenyére
A TOP50 gála legjobb magyar pilótái egy képen
2019. december 11.
A meghívott médiások közt a második helyet szereztem meg.

További hírek