A 2018-as TOP50 díjátadóra gokartozással hangolódtak a legjobbak

Közzétéve:
2018-12-06, 12:47

A már hagyománynak örvendő TOP50 díjátadó gála részt vevői összecsaptak egymással a gokartpályán, ahol a meghívott autós újságírók is kiállhattak ellenük.

Az Autósport és Formula Magazin eseményén Tassi Attila, a TCR Europe kupasorozat 4. helyezettje, Nagy Dániel, a versenysorozat 5. helyezettje, Molnár Bendegúz, a Swift Cup Europe aranyérmese, Nagy Norbert, a WTCR kiemelt magyar pilótája, Marton Gergely, az ERX S1600 4. helyezettje, Volentér Balázs, CEZ D5 Endurance 1. helyezettje és Tóth László, a spanyol F4 11. helyezettje, Vogel Adrienn, az év legjobb női versenyzője és Turán Frigyes, az Országos Rali Bajnokság idei ezüstérmese, tehát az autó-és motorsport különböző területein kiemelkedő eredményeket elérő pilótái voltak jelen.

Volentér Balázs mesélt a Formula főszerkesztőjével

Közülük Volentér Balázs bizonyult a legyorsabbnak, míg az újságírók közül én értem körbe leggyorsabban a pályán. Az izgalmas eseményről a MusicFM száguldó riportere, „Fittikém” adott élő közvetítést, ahol azt is megemlítette, hogy nagyon jót meccselt a 8-as gokartban ülővel, vagyis velem. Én személy szerint nagyon élveztem a csatákat és jó volt ismét találkozni, olyan emberekkel, akikkel régen volt szerencsénk egymáshoz.

Háfra Zsolt gokartban ülve, szemből

Az Autósport és Formula Magazin a 2017-es évet követően december 1-jén idén is kiadta az Autósport évkönyvet, mely a közel 50 nemzetközi és tucatnyi hazai versenysorozat összefoglalója, évértékelők és látványos fotók mellett természetesen idén is tartalmazza a legjobb magyar autóversenyző TOP50-es listáját. A TOP50 rangsor mellett idén a 10 legjobb hölgyversenyzőt, a 10 legjobb junior versenyzőt és a 10 legjobb csapatot is összegyűjtötte a kötet.

A tavalyi hagyományokhoz hűen 2018-ban is egy rangos gálaeseményen díjazzák majd a legjobb magyar pilótákat december 6-án egy nemzetközi sztárvendég, Jean-Louis Schlesser, kétszeres Dakar-rali győztes francia pilóta segítségével.

További autós hírek

Kigyulladt egy kisteherautó utastere és raktere a 20. kerületi Helsinki úton, a Torontál utcánál hétfőn 14 óra magasságában. A fővárosi…

Jól látni, hogy a sárga jelzésnél ér a sínre kb. a Citroen, majd a következő pillanatban oldalról hatalmas sebességgel telibevágja…

Nem elég a pénzbírság, börtönbüntetést szeretne a német kormány a baleseteket fotózóknak, videózóknak – írja a totalcar.hu A német autópályákon…

A képen 👆 a 2019. nov. 10. és 2019. nov. 16. közötti időszakban elért, Facebook oldalunk eredményei láthatóak. ☝️ 2017…

Olvasónk küldte a felvételt. Nem jó érzés azt látni, hogy a kb. 3 perces manőver után – amiből 2 perc…

Kapcsolódó írások

2019 TRACKWOOD a Rabócsi Ringen a Drifting.hu szervezésében BMW E30
2019. augusztus 24.
Na meg én is ide értem Máriapócsra, Európa egyik legnagyobb drift versenyére
Hétvégi versenyek: Szoros F1-es befutó, helycsere a Moto GP összetettben
2017. augusztus 28.
A Forma-1-es Belga Nagydíj kiélezett csatát hozott Vettel és Hamilton között. A Moto GP Silverstone-ban megrendezett futama után helycsere történt az összetettben.
Hamilton nyomdokában: Interjú Berényi Ádám gokartversenyzővel
2017. november 23.
A 17 esztendős Berényi Ádám sebesség iránti szenvedélyének gokart versenyeken hódol. A fiatal pilóta ambiciózus tervekkel rendelkezik, és szívesen kipróbálná magát a Suzuki Swift Europe sorozatban is.
Videó: Le tud győzni egy gepárd egy Formula E autót?
2017. december 16.
A Formula, illetve egyéb versenysorozatok csapatai a téli pihenő alatt időről-időre meghökkentő dolgokkal rukkolnak elő. Ezúttal épp Jean Eric Vergne mérte össze gyorsaságát egy gepárddal...