FIGYELEM! Programajánló - Debrecen Drive, na ez beindít!

Közzétéve:
2019-05-20, 05:11

2019-ben rendezik meg először az autó- és járműipari seregszemlét a debreceni Nagyerdőn

Májusban már rengeteg autós megmozdulás jelzi a nyári szezon kezdetét, tavaly rendszeresen írtam hétvégi programajánlót. Ez a "hagyomány" idén is folytatódni fog, azonban a Debrecen Drive nevű rendezvény összetettsége felkeltette a figyelmem és úgy gondoltam, hogy megérdemel egy nagyobb kedvcsinálót.

A felhozatalt tekintve a legnagyobb lesz az ország hasonló rendezvényei között, ugyanis május 25-26-án közel 500 járművet tekinthetsz meg Debrecenben, mindemellett rengeteg program és számos fellépő gondoskodik a család minden tagjának jókedvéről. A szervezők tízezernél is több látogatóra számítanak a május végi rendezvényre. Erre minden esély megvan, hiszen egy olyan mixszel álltak elő, amely egy hagyományos autókiállításra épül, azonban a laikusokon keresztül az autórajongókon át a régi és új technikák után érdeklődők is megtalálják a számításukat.

Bujtor István filmjeiből ismert Lada

Az idén debütáló Debrecen Drive-on a személyautók mellett főszerepet kap a járműipar és a közlekedési szektor több szereplője is. A különböző márkakereskedések új modelljein kívül nem sokat látott oldtimerek, tuning - rali - és szupersport autók és motorok, katonai járművek és kamionok is megtekinthetők lesznek. Hiszen a cél: minél több közlekedési eszköz felvonultatása.

A járműveken kívül gyereknapi programok és számos koncert is várja a család többi tagját, míg apa legelteti szemét a több mint 250 új autón, a sportkocsikon vagy a Harley életérzésről álmodozik. A Debrecen Drive 2019 Facebook eseményénél megtalálod a részletes programokat.

A Debrecen Drive térképe

Egy ekkora volumenű rendezvényről nem hiányozhatnak a showműsorok, ennek fényében mindkét nap háromóránként látványos street fighter és quados bemutatókban, autós kaszkadőrök trükkjeiben és big foot roncsmászásban lehet majd gyönyörködni.

A motorsport függők is megtalálják számításukat, ugyanis zenekarok és YouTube sztárok mellett Michelisz Norberttel és Szalay Balázzsal, az Opel Dakar Team pilótájával beszélgethetsz egy közönségtalálkozó keretein belül.

Végezetül pedig a jó hangulatról Winkler Róbert gondoskodik majd, aki az esemény házigazdájaként fogja koordinálni a programokat.

Forrás:

További autós hírek

2012 november 1-től lett kötelező az új autók esetében a gyári nappali menetfény. Sajnos ez a legtöbb típusnál CSAK ELÖL VILÁGÍT motorindítást követően...

Terjed a neten egy sztori, amit most már mi is megosztanánk, bár elég furcsa… Ám ha igaz, akkor imádjuk :)))) A történetet a...

Olvasónk hívta fel a figyelmünket egy általa rögzített videóra. Sajnos előfordul, hogy a rendőri állomány bizonyos tagjai időnként nem viselkednek példamutatóan. A fedélzeti...

Teszi fel a kérdést és foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat a portfolio.hu 14-i cikke. Írják: “Az új főpolgármester programja érintheti a Budapesten közlekedők,...

A kellemetlen esetre szeptember 23-án került sor, amikor egy idős nő félre állt a járművével, hogy szemügyre vegye az út szélén árusított tojásokat, a...

Kapcsolódó írások

WTCR és Nagy Futam – programajánló a hosszúhétvégére
2018. április 26.
Nagy dömping lesz április végén és május elsején, a Hungaroringre látogat a bombaerős WTCR, május elsején pedig Max Verstappen F1-es autójától lesz hangos Budapest belvárosa.
Az Opel Dakar Team párosa
2018. november 09.
A Margitszigeti Casinót egy estére ellepték az autók és minden a sivatagi versenyzés körül forgott!
Lángoló porsche
2018. december 07.
Aki látta, aligha felejti el, aki nem látta, az most vésse be a naptárába a következő dátumot: 2019. július 12-14.!
Opel Dakar Team autója a dűnék közt
2019. január 09.
Az Opel Dakar Team kettőse, Szalay Balázs és Bunkoczi László lendületben van!