Szombaton reggel hatalmas izgalommal érkeztem a mogyoródi pálya főbejáratához, ahol átvettem a fotós passomat. Egy gyors terepszemle után három barátommal elindultunk a pálya külső ívére fotózni. Pontosabban a sikánt szerettük volna befotózni hátulról, azonban az odáig vezető út kissé kalandosra sikerült. Végül mégis remek fotóspontokat találtunk. Ennek köszönhetően az Alapjáraton eddig nem látott szögekből készült fotókban gyönyörködhetsz.

Az első verseny történéseit Márk meg is írta, a teljes beszámolót az előbbi linken találod.

Vasárnap időmérők és két futam várt a WTCR mezőnyére, a délelőtti edzések végén Michelisz Norbert bizonyult a leggyorsabbnak, így a harmadik versenyen ő indulhatott pole pozícióból a rajongók legnagyobb örömére. Természetesen ismét egész nap a pálya szélén és a paddockban cirkáltam. Márk nem sokat látott belőlem a nap folyamán. Bíztam Norbi sikerében, annak ellenére, hogy csütörtökön szinte elképzelhetetlennek tartotta a dobogós helyezést. Délután elkezdett szemerkélni az eső, ami aggodalomra adott okot, de végül a rossz idő elkerülte, mindkét futamot.

Jól éreztem magam a hétvégén, most más volt az egész hangulata, mint tavaly. Az alábbi galériába gyűjtöttem a kedvenc képeimet, este pedig egy nagyobb válogatás is felkerül a Facebookra.

Alig várom a Szlovákiai fordulót, ahol szintén jelen lesz az Alapjárat és helyszínről szállítja majd a friss infókat.