20.000 fő fölött Facebook közösségünk!

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Az Alapjárat Facebook közössége immáron több, mint 20.000 főt számlál. Köszönjük mindenkinek a támogatást, hálánk jeléül felajánlunk egy izgalmas ajándékot.

Örömmel jelentjük be, hogy az Alapjárat Facebook követőtábora meghaladta a 20.000-es számot. Ennek alkalmából a rajongók között kisorsolunk egy Nissan Leaf bérletet, melyet a Magyar Autókereskedőház Zrt. ajánlott fel. A szerencsés nyertes egy teljes hétvégén át vezetheti az elektromos autót egy előre egyeztetett pénteki naptól a rákövetkező hétfő reggelig!

Hogyan vehetsz részt a Nissan Leaf nyereményjátékban?

Ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, nincs más dolgod, mint írd meg kommentben az Alapjárat Facebook oldalán a mérföldkő alatt, hogy kivel próbálnád ki egy hétvégén a Nissan Leafet. Logisztikai okokból kifolyólag csak a fent jelzett Facebook poszt alatti kommentelők között tudunk sorsolni.

Nissan Leaf

A 110 lóerős, 260 Nm nyomatékos Nissan Leaf hatótávja körülbelül 120-160 kilométer, maximális sebessége pedig 160 km/h. Az extrák között megtalálható a navigációs rendszer és a BOSE hifi rendszer. Teljes bőr belső kényelmét élvezhetik az utasok az ülésfűtés mellett.

Az elektromos autókkal kapcsolatban hasznos tippeket találhatsz a Magyar Autókereskedőház Zrt. weboldalán. Itt megtudhatod többek között, hogyan tudod tölteni a járművet, melyet Budapest több pontján megtalálható töltőállomások mellett akár otthoni, 220V-os hálózatról is feltölthetsz mindössze néhány óra leforgása alatt.

Nissan Leaf bérlet

Mikor sorsoljuk ki, ki nyeri a Nissan Leaf hétvégét?

A Nissan Leaf hétvége sorsolására december 6-án kerül sor, a nyertes nevét az Alapjárat Facebook oldalán tesszük közzé.

A nyereményjátékot az Alapjárat szervezi, a lebonyolításban a Facebook semmilyen formában nem vesz részt.

Kapcsolódó írások

Tesla Model 3
2019. május 22.
Még időpontot is foglal neked a szerelőnél a Tesla legújabb kiegészítője
Nissan Leaf Nismo 2018 – az izmosított elektromos
2018. július 21.
Az elektromos autó sportosabb változatát ebben a hónapban adják ki. Azoknak készül akik szeretik a sportos vonalat, de ugyanakkor környezettudatosak is!
Csődöt jelent a Tesla?
2017. november 29.
Nem sokkal azután, hogy bejelentette az új Roadster és a futurisztikus elektromos kamion érkezését a Tesla, sötét jóslatokba bocsátkoztak az elemzők a vállalat jövőjével kapcsolatban.
DS X E-Tense tanulmányautó oldalról
2018. október 01.
Négy modell világpremierjét is az őszi autó kiállításra időzítették a franciák