Karácsony közeledtével szinte kivétel nélkül az összes szervezet valamilyen tartós élelmiszert kért, a felajánlott 250-150-100 ezer forint (500.000 forint) értékű tárgyi adományból. Mi reméljük így boldogabb és kellemesebb ünnepeket varázsolnak minden nélkülöző számára!

A felajánlott összegből összesen több mint 800 kilogramm lisztet, 500 liter olajat, 500 kilogramm cukrot, 500 kilogramm rizst, 50 konzervet, 150 csomag tésztát és 200 darab májkrémet szereztünk be és osztottunk szét, a lehető leghamarabb, hogy még karácsony előtt célba érjenek.

Alapjárata karácsonyi adományozás

A Kompánia Alapítvány lett szavazásunk egyik nyertese.

A Kompánia Alapítványnál jártunk elsőként, akik szívélyes fogadtatásukkal és egy kis körbevezetéssel azonnal megalapozták a napom jó hangulatát! Jó érzés volt, látni ahogy ennyi ember, együtt tesz azért, hogy másoknak boldogabban teljenek az ünnepek, vagy legalábbis boldogabb életet tudjanak élni nem csak karácsonykor.
Sok dologgal foglalkozik az alapítvány kezdve a szociális hátrányokkal küzdő gyerekek felzárkóztatásától, a veszélyeztetettségük csökkentésén át, a csellengő, 10-24 éves útjukat kereső fiatalok önfejlesztéséig, akár a sikeres felnőtté válás felé.

Alapjárat Ételt az Életért alapítvány adományozás

Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány (www.karitativ.hu) második állomásunk.

Második megállónk az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány volt. Hatalmas sürgés, mindenki készülődött, folyamatosan szállították a hatalmas mennyiségű csomagokat, amiket már aznap meg is kaphattak sokan a rászorulók közül. De még így is volt idejük arra, hogy beszélgessenek velünk egy kicsit és meglepjenek minket, egy kis ajándékkal. Megható volt, ezúton szeretném megköszönni szerkesztőségünk nevében!

Tündérpakk Alapítvány karácsonyi adomány Alapjárat

TündérPakk Alapítvány szavazásunk első helyezettje.

A nap második felében már eléggé elfáradva és sajnos a forgalmi akadályok miatt, nagyon elkésve érkeztünk meg az utolsó átadás helyszínére, a TündérPakk Alapítványhoz. De minden aggodalmam és fáradtságom szertefoszlott, amikor láttam a boldogságot az arcukon, ahogy bepakoltuk azt a sok kiosztandó élelmiszert!

Nagyon jó adni, ha csak egy kedves szót is, de örömet okoz. Pláne ebben az amúgy is megterhelő, rohanással teli utolsó hajrában, a nagy evés, a szeretteinkkel vagy barátainkkal töltött idő és az ünnepek előtt.

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem az összes olvasónknak, a több mint 1300 szavazónknak és mindenkinek, az egész éves figyelmet és aktivitást! Ettől tudunk fejlődni, amit a jövő évtől újult erővel és még több ötlettel folytathatunk!

Köszönöm továbbá minden kollégám, vezetőink, szerkesztőnk, külső íróink és támogatóink kitartó lelkes munkáját, segítségét és baráti támogatását!

Mindenkinek Békés Boldog Ünnepeket kívánok, az alapjárat teljes családja nevében és vigyázzatok az utakon!

Alapjáratban gazdag új évet kívánok!