Az Alapjárat most téged kérdez!

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Segítsd munkánkat az alábbi kérdéssor kitöltésével, hogy minden tervünk hozzád igazodjon.

Egy ideje szájhagyomány útján terjedő téma itt nálunk a szerkesztőségben, hogy adjunk-e hozzá egy webshopot az Alapjárathoz. Ez mindig egy kétélű dolog, hiszen egyikünk sem egy kereskedő típus, nem vagyunk üzletemberek, sem pénzügyi szakértők.

Így minden ilyen lépésnél, amit a fejlődés érdekében teszünk, egy kis kételkedés is lapul a háttérben. Nem szeretnénk olyan dolgokat létrehozni, ami Neked, kedves olvasóm, szúrja a szemed. Nos tehát, sorra vettünk egy csomó itthoni oldalt, egy csomó külföldi oldalt, egy csomó brandet és társulatot, akiknek bármi köze van az autós világhoz. És úgy döntöttünk, belevágunk mi is.

Szaporodnak a repi cuccok kategóriái, van már pólónk, bögrénk, kutyafülénk, de szeretnénk elmenni egy kicsit komolyabb irányokba is. Ehhez kérem most a segítséged, kedves benzinagyú barátom, szánj ránk pár percet, és töltsd ki a lent található kérdőívet, hogy pontosan tudjuk, mik azok a dolgok, amelyekre Neked és más olvasónknak szüksége lehet, vagy szívesen vásárolná meg!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
Suzuki Vitarák sorban egy kereskedés udvarán többféle színben
2019. december 09.
20. évfordulója alkalmából a Hahu önálló felmérést indított, 12 000-en válaszoltak

További hírek