Csillagok, csillagok! - Soproni Merci találkozó

Frissítve:
2018-11-02, 16:09

A májusi, Veszprémben rendezett nagyszabású Mercedes márkatalálkozó után Nyugat-Dunántúlra készülnek a szervezők.

Mercedes Veszprém

Természetesen régi Mercedes csodák is várnak

A nyárzáró összeröffenés napja augusztus 20-a, kellő érdeklődés mellett viszont jövőre várható a folytatás. A májusi rendezvényen 108 Benz jelent meg, így most is sok autóra lehet számítani. Mint minden hagyományt ezt is meg kell valahol alapozni és a Mercedes klub vezetői a legjobbkor kezdik.

Mercedes- Benz

Sok szép Mercedes és a jó hangulat garantált

A jelek szerint a Dunántúl legnagyobb Mercedes találkozójára látogathattok el 2017 augusztusában, ahol teljesen ingyenes programok várnak, mindenféle belépő és nevezési díj nélkül. A soproni gokartpályánál lesz autószépségverseny, felni kitartó verseny, autóhúzás és gokartozási lehetőség is. A tervek szerint közös felvonulás is várható, de ehhez még a rendőrségnek jóváhagyása is szükséges.

Mercedes pápaszemes

Ha Mercid van, itt a helyed!

A Veszprémi klubtársak közös konvojt is szerveznek, ami a MARSOPONT elől indul. A környéken lakók a Bakonygyepesi benzinkútnál tudnak csatlakozni a konvojhoz, ami egyenesen Sopronba halad majd.

Mercedes

Veszprémben 108 autó volt jelen, Sopronba még több autót várnak!

Minden további információt megtalálsz a Dunántúli Mercedes Benz találkozók Facebook oldalon, a szervezők szeretettel várnak! 

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a
Facebookon! Köszönöm!

Kapcsolódó írások

A német luxus etalonja – Mercedes-Benz S-osztály (W140)
2018. február 09.
A W140-es „bálna” Mercedes hét évig képviselte a márka csúcsát a 90-es években. Grandiózus megjelenésével és műszaki túltervezettségével új mércét állított fel a luxusautók piacán.
Az új Maybach fényszórók képeket vetítenek az útra
2018. március 09.
Nem kevesebb, mint kétmillió pixeles alakzatokat tud az útra vetíteni az új Mercedes Maybach S-osztály. Nagyszerű kiegészítő vagy inkább teljesen szükségtelen?
Hullócsillag? – Mercedes E-osztály W210
2018. augusztus 25.
A W210-es egy új arculatot és vállalatfilozófiát képviselt a Mercedes palettáján a 90-es évek közepétől. Nem generációkra tervezték, mégis szépen teljesít!
2018. október 12.
A ’80-as évek szinte elpusztíthatatlan autója, ami ma is megállja a helyét