Csillagok, csillagok! - Soproni Merci találkozó

Frissítve:
2018-11-02, 16:09

A májusi, Veszprémben rendezett nagyszabású Mercedes márkatalálkozó után Nyugat-Dunántúlra készülnek a szervezők.

Mercedes Veszprém

Természetesen régi Mercedes csodák is várnak

A nyárzáró összeröffenés napja augusztus 20-a, kellő érdeklődés mellett viszont jövőre várható a folytatás. A májusi rendezvényen 108 Benz jelent meg, így most is sok autóra lehet számítani. Mint minden hagyományt ezt is meg kell valahol alapozni és a Mercedes klub vezetői a legjobbkor kezdik.

Mercedes- Benz

Sok szép Mercedes és a jó hangulat garantált

A jelek szerint a Dunántúl legnagyobb Mercedes találkozójára látogathattok el 2017 augusztusában, ahol teljesen ingyenes programok várnak, mindenféle belépő és nevezési díj nélkül. A soproni gokartpályánál lesz autószépségverseny, felni kitartó verseny, autóhúzás és gokartozási lehetőség is. A tervek szerint közös felvonulás is várható, de ehhez még a rendőrségnek jóváhagyása is szükséges.

Mercedes pápaszemes

Ha Mercid van, itt a helyed!

A Veszprémi klubtársak közös konvojt is szerveznek, ami a MARSOPONT elől indul. A környéken lakók a Bakonygyepesi benzinkútnál tudnak csatlakozni a konvojhoz, ami egyenesen Sopronba halad majd.

Mercedes

Veszprémben 108 autó volt jelen, Sopronba még több autót várnak!

Minden további információt megtalálsz a Dunántúli Mercedes Benz találkozók Facebook oldalon, a szervezők szeretettel várnak! 

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a
Facebookon! Köszönöm!

Kapcsolódó írások

Az új Maybach fényszórók képeket vetítenek az útra
2018. március 09.
Nem kevesebb, mint kétmillió pixeles alakzatokat tud az útra vetíteni az új Mercedes Maybach S-osztály. Nagyszerű kiegészítő vagy inkább teljesen szükségtelen?
2019 Mercedes-Benz E300e oldalról
2018. december 05.
Hivatalosan is megérkeztek a Mercedes-Benz E300e specifikációi és ára, olcsó az nem lesz, gyors viszont igen!
Mercedes-Benz A45 AMG
2018. december 27.
A videó ugyan nem árul el sok mindent a Mercedes-Benz agresszív hatchbackjéről, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy rendkívül ütősre sikeredett! Az autó is!
A 8 legszebb hangú V12
2019. február 18.
A V10-ek után mindenképp érdemes a 12 hengeres V motorokat is átnyálazni. Szinte kizárólag szuperautókat és óriás luxus szedánokat szereltek ilyen szívvel, így a hétköznapi autók szóba se jöhetnek.