2017. július 18. | 12:38

A májusi, Veszprémben rendezett nagyszabású Mercedes márkatalálkozó után Nyugat-Dunántúlra készülnek a szervezők.


Természetesen régi Mercedes csodák is várnak

A nyárzáró összeröffenés napja augusztus 20-a, kellő érdeklődés mellett viszont jövőre várható a folytatás. A májusi rendezvényen 108 Benz jelent meg, így most is sok autóra lehet számítani. Mint minden hagyományt ezt is meg kell valahol alapozni és a Mercedes klub vezetői a legjobbkor kezdik.
Sok szép Mercedes és a jó hangulat garantált

A jelek szerint a Dunántúl legnagyobb Mercedes találkozójára látogathattok el 2017 augusztusában, ahol teljesen ingyenes programok várnak, mindenféle belépő és nevezési díj nélkül. A soproni gokartpályánál lesz autószépségverseny, felni kitartó verseny, autóhúzás és gokartozási lehetőség is. A tervek szerint közös felvonulás is várható, de ehhez még a rendőrségnek jóváhagyása is szükséges.
Ha Mercid van, itt a helyed!

A Veszprémi klubtársak közös konvojt is szerveznek, ami a MARSOPONT elől indul. A környéken lakók a Bakonygyepesi benzinkútnál tudnak csatlakozni a konvojhoz, ami egyenesen Sopronba halad majd.
Veszprémben 108 autó volt jelen, Sopronba még több autót várnak!

Minden további információt megtalálsz a Dunántúli Mercedes Benz találkozók Facebook oldalon, a szervezők szeretettel várnak! 
Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!