Esemény és programajánló – május 19-20.

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Május utolsó előtti hétvégéje is tartogat meglepetéseket az autós nagyközönség számára. Ha szereted a BMW-ket, akkor két helyre is ellátogathatsz, ha a tuning vonal érdekesebb, akkor irány Velence!

3. Tuning Beach – Velence

Ha a tuning autók szerelmese vagy, akkor szombaton Velencén a helyed, ugyanis harmadik alkalommal rendezik meg az eseményt a Velencei-tó partjára. A márkafüggetlen találkozó pontos helyszíne a Velence Vízi Vár Strand és Rendezvény Központ. Motorerő, hatalmas hangorkán, strand hangulat, több nem is kell egy tuning találkozóhoz, persze a szervezők sok programmal is készülnek. Többek között lesz autós szépségverseny számtalan kategóriában, autós limbo és autós „deep down” verseny is és nem mellesleg freestyle motorshow is.

Minden mást megtalálsz a Tuning Beach – Velence Facebook eseményben!

BMW M4

Ezen a hétvégén főszerepben a BMW-k

V. BMW találkozó Debrecenben

Debrecenben V. alkalommal gyűlnek össze a bajor márka szerelmesei, hogy megcsodálhassák kedvenceiket kívül és belül is. Kelet-Magyarország legnagyobb BMW szezonnyitó találkozóján évjárattól és típustól függetlenül várják a márka szerelmeseit, mindenkit várnak az egész országból. A találkozó helyszíne a Kerekestelepi Fürdő és Kemping lesz, itt is programdömpinggel készülnek a szervezők természetesen. Koncertek, tombola, BMW limbó, felnitartó verseny, kipufogó hangnyomás verseny, több mint 270 BMW és több mint 40 000 lóerő.

Csak regisztrált autó hajthat be a kempingbe, ehhez minden infót megtalálsz az V. BMW találkozó Debrecen Facebook esemény oldalán.

I. Powerday BMW találkozó

Sárbogárd szívében egy vadiúj rendezvény mutatkozik be szintén a BMW-k szerelmeseinek a város központjában. Természetesen a szervezők minden BMW-ket szerető polgárt is várnak, na és persze minél több autót. Ha közelebb vagy Sárbogárdhoz, mint Debrecenhez és van egy BMW-d, okvetlen menj el. A programok pedig a következők: BMW limbó, burnout bemutató – mobil gumiszereléssel a helyszínen, burnout taxi és természetesen a legszebb BMW-k is kiválasztásra kerülnek. Vár Sárbogárd, azon belül is pedig az Ifjúsági park!

További információkat megtudhatsz az I. Powerday BMW találkozó Facebook eseményének oldalán.

BMW

Hasonló csodákkal is találkozhatsz majd Sárbogárdon

Fotók:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!

További hírek