Hírlevél nyereményjáték: Lezajlott a sorsolás, februárban újabb játék következik!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Kisorsoltunk három Alapjáratos pólót azok között, akik január 31-éig feliratkoztak az Alapjárat hírlevelére. A sikerre való tekintettel újabb játékot indítunk februárban.

Az Alapjárat hírlevelére feliratkozók számára hetente egy hírlevelet küldünk ki, melyben a hét legérdekesebb írásait foglaljuk egy csokorba.

Az utóbbi időszakban igencsak megszaporodott a különféle publikációk száma weboldalunkon. Ha nincs időd az összes hírt, cikket, autós tesztet és interjút végigböngészni portálunkon, akkor az ingyenes hírlevelünkre való feliratkozás remek lehetőség számodra, hogy gyorsan átfusd a legérdekesebb írásokat. Akár ennek a cikknek az alján is feliratkozhatsz, de ha meggondolnád magad, természetesen bármikor le is iratkozhatsz a későbbiek során.

Alapjáratos póló

Legutóbb azok között sorsoltunk, akik 2018. január 31-éig feliratkoztak hírlevelünkre. A három nyertes fejenként egy-egy Alapjáratos pólóra tehet szert, akiknek nincs más dolga, mint válaszolni a nyeremény értesítéséről szóló e-mailre, amely azért fontos, hogy tudjuk, milyen méretben, színben, no és presze milyen címre küldhetjük a pólót.

Ne késlekedj, iratkozz fel még ma! Azon felül, hogy értesülsz a legjobb Alapjáratos cikkekről, automatikusan részt veszel a következő nyereményjátékunkon, melynek keretein belül újabb három pólót sorsolunk ki minden Alapjáratos hírlevélre legkésőbb február 28-án 23:59-ig feliratkozó között, beleértve hűséges hírlevél olvasóinkat is.

Ha az Alapjárat Youtube csatornájára is feliratkozol, úgy "harcba szállhatsz" további két bögréért és pólóért is, ha pedig kedveled az Alapjárat Facebook oldalát is, úgy további két póló és bögre sorsolásán vehetsz részt.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

További autós hírek

Felborult egy kamion az M5-ös Újhartyáni lehajtóján. Egy ember beszorult a vezetőfülkébe. Szalagkorlátot átszakítva az oldalára borult egy kamion az…
Életveszélyesen megsérült egy nő és súlyosan megsérült egy gyerek hétfőn délután Debrecenben, amikor átszaladtak a négy sávos Böszörményi úton és…
Németországban február közepétől illegális a traffipaxokat aktívan előrejelző okostelefonos alkalmazások használata, akinél ilyet talál a rendőr, azt megbírságolja – tudta…
A 2-es villamos a Boráros tér H és a Kossuth Lajos tér M között nem közlekedik, mert egy gépkocsi elakadt…
Minden ilyen (rendőr) posztot azzal kezdünk, hogy tiszteljük a hatóságokat és köszönjük a munkájukat. A tiszteletet ki kell érdemelni, ami…

Kapcsolódó írások

Alapjáratos bögrét sorsoltunk hírlevél feliratkozóink között!
2017. augusztus 10.
A jubileumi 100. hírlevél feliratkozó apropóján egy újabb Alapjáratos nyereményt sorsoltunk ki.
3 pólót sorsolunk ki hírlevél feliratkozóink között!
2017. október 13.
Az Alapjárat októberben ünnepli egyéves születésnapját, ennek apropóján számos ajándéktárgyat sorsolunk ki - többek között hírlevél feliratkozóink között!

További hírek