csütörtök - 2022. October 06.
18 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 675 Ft
100 702 Ft
D 760 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Ismerkedj a való életben, amelyhez itt a legújabb app, nem csak autósoknak

Veled is előfordult már, hogy megláttál valakit egy autóban, és szívesen megismerkedtél volna vele? Ebben nyújt segítséget a nextmeet app!

Szinte biztosan megesett már veled, hogy megpillantottál valakit egy autóban, és nem tudtad levenni róla a tekinteted. Megeshet ez a dugóban, egy piros lámpánál, a benzinkúton vagy egy parkolóban. Persze nem csak autóból, hanem buszról, vagy az utcán sétálva is elhúzhatott melletted a "nagy Ő", akivel nem volt lehetőséged még csak futólag sem beszélni.

Ilyenkor aztán napokig, hetekig ott motoszkálhat a fejedben, hogy mi lett volna, ha... Nos, a XXI. században már nem kell törvényszerűen ábrándnak maradnia egy hasonló röpke találkozásnak. Van ugyanis egy vadonatúj és egyedi alkalmazás, ami abban nyújthat segtséget számodra, hogy találkozz azzal, akit csak épphogy megpillanthattál a volán mögött vagy épp az anyósülésen.

nextmeet app

Az ingyenes applikációt találó módon nextmeet app néven érheted el, melyet a Google play áruházból vagy az AppStoreból egyaránt le tudsz tölteni. Nagy segítség lehet az alkalmazás, hogy kapcsolatba tudj lépni egy olyan, számodra szimpatikus személlyel, akivel amúgy esélyed sem lett volna. A többi pedig már csak rajtad, rajtatok múlik!

Kereshetsz lokáció alapján a felhasználók között, így szűkítve a kört. Az alkalmazáson belül üzenni is tudsz, amit inkognitó módban is megtehetsz.

Kíváncsi vagy további információkra, hogyan működik a nextmeet app?

Tudj meg többet az app működéséről, funkcióiról, és a legfrissebb fejlesztésekről!

Az app készítőinek álláspontja

„Az app készítőinek határozott álláspontja az, hogy a biztonságos közlekedés mindenkinek a legfontosabb érdeke az utakon, így értelemszerűen senki, semmikor, sehol, nem buzdít arra, hogy vezetés közben a telefonjukkal legyenek elfoglalva a sofőrök. A többi végtelen számú élethelyzetben, szituációban, amikor nem vezetsz, de szívesen ismerkednél, akkor hajrá, használd bátran, hogy legyen következő találkozó! Töltsd le és használd ingyen, melyhez sok sikert kíván a nextmeet app!”

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!