Ismerkedj a való életben, amelyhez itt a legújabb app, nem csak autósoknak

Tóth Balázs
Közzétéve:
2018-06-10, 03:00

Veled is előfordult már, hogy megláttál valakit egy autóban, és szívesen megismerkedtél volna vele? Ebben nyújt segítséget a nextmeet app!

Szinte biztosan megesett már veled, hogy megpillantottál valakit egy autóban, és nem tudtad levenni róla a tekinteted. Megeshet ez a dugóban, egy piros lámpánál, a benzinkúton vagy egy parkolóban. Persze nem csak autóból, hanem buszról, vagy az utcán sétálva is elhúzhatott melletted a "nagy Ő", akivel nem volt lehetőséged még csak futólag sem beszélni.

Ilyenkor aztán napokig, hetekig ott motoszkálhat a fejedben, hogy mi lett volna, ha... Nos, a XXI. században már nem kell törvényszerűen ábrándnak maradnia egy hasonló röpke találkozásnak. Van ugyanis egy vadonatúj és egyedi alkalmazás, ami abban nyújthat segtséget számodra, hogy találkozz azzal, akit csak épphogy megpillanthattál a volán mögött vagy épp az anyósülésen.

nextmeet app

Az ingyenes applikációt találó módon nextmeet app néven érheted el, melyet a Google play áruházból vagy az AppStoreból egyaránt le tudsz tölteni. Nagy segítség lehet az alkalmazás, hogy kapcsolatba tudj lépni egy olyan, számodra szimpatikus személlyel, akivel amúgy esélyed sem lett volna. A többi pedig már csak rajtad, rajtatok múlik!

Kereshetsz lokáció alapján a felhasználók között, így szűkítve a kört. Az alkalmazáson belül üzenni is tudsz, amit inkognitó módban is megtehetsz.

Kíváncsi vagy további információkra, hogyan működik a nextmeet app?

Tudj meg többet az app működéséről, funkcióiról, és a legfrissebb fejlesztésekről!

Az app készítőinek álláspontja

„Az app készítőinek határozott álláspontja az, hogy a biztonságos közlekedés mindenkinek a legfontosabb érdeke az utakon, így értelemszerűen senki, semmikor, sehol, nem buzdít arra, hogy vezetés közben a telefonjukkal legyenek elfoglalva a sofőrök. A többi végtelen számú élethelyzetben, szituációban, amikor nem vezetsz, de szívesen ismerkednél, akkor hajrá, használd bátran, hogy legyen következő találkozó! Töltsd le és használd ingyen, melyhez sok sikert kíván a nextmeet app!”

Forrás:

További autós hírek

Tényleg elképesztő anyagokat küldtök mostanság és egyre durvábbak ezek… Ez a felvétel az Árpád hídon készült. Valahogyan a villamos sínekre…

Ketten meghaltak hétfőn a 42-es főúton Biharkeresztes és Mezőpeterd között, amikor két kamion frontálisan összeütközött – közölte a Hajdú-Bihar Megyei…

A zebrán gázolták el Veress László színészt, aki később belehalt a sérüléseibe. Veress Lászlót, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház nyugalmazott színművészét…

Igen… azokat a pillanatokat is elkapják az egyre terjedő fedélzeti kamerák, amikor a fizikát készülnek meg…@ni a “nagytudású”, nagyarcú “sofőrök”.…

Annyira tipikusan szürreális a videón látható jelenet, amit olvasónktól kaptunk, hogy legszívesebben elszégyelnénk magunk. Nincs mese, erre születni kell. Nem…

Kapcsolódó írások

Itt az első magyarországi kárbejelentő app!
2017. február 27.
Rugalmasabbá és gyorsabbá válik a kárbejelentés, köszönhetően egy innovatív alkalmazásnak
Hasznos autós applikációk - 8 kategóriában
2017. február 23.
Okostelefonokra letölthető alkalmazások közül szemezgettünk, amik megkönnyíthetik az autósok mindennapjait
Döntsd el te, mit hallgatsz! - Podcast Republic – Podcast & Audiobook App
2017. november 17.
Unatkozol vezetés közben? Olyan adást szeretnél hallgatni, ami érdekel is? Próbáld ki a Podcast Republic alkalmazást, és nem kell többet kényszerből rádiót hallgatnod!
Az autós alkalmazások Szent Grálja - Waze Andorid App
2017. november 23.
Kiválthat egy navigációs applikáció egy kimondott céleszközt? Örök vita, pro és kontra érvek feszülnek egymásnak, de még egyértelmű győztes nem került ki a ringből. Vagy mégis?