Júliusi statisztikák: havi 200 ezer olvasó fölött weboldalunk látogatottsága!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 22:00

Mérföldkőhöz ért az Alapjárat, online magazinunkat naponta átlagosan 6400-an olvasták a legutóbbi hónap során.

Tovább nőtt weboldalunk forgalma

8,6%-kal növekedett az Alapjarat.hu olvasottsága júliushoz képest, szám szerint egész pontosan 201 094 felhasználó kereste fel legalább egy cikkünket. Látogatóink összesen 381 ezer oldalt tekintettek meg a múlt hónap során.

Az Alapjarat.hu weboldalának látogatottsága 2018 júliusában

Az Alapjarat.hu weboldalának látogatottsága 2018 júliusában

Írásaink hasznosságának kiváló fokmérője, hogy milyen arányban érkeznek a különféle keresőkből olvasóink. Júliusban e téren is új rekord született, 25%-ról 29,5%-ra emelkedett az organikus látogatók arányszáma, ez naponta jellemzően 2-3 ezel látogatót jelent. Az ajánlások következtében nálunk kikötők száma is növekedett, 1,9%-ról 2,9%-ra.

 

Az Alapjarat.hu organikus forgalma 2018 júliusában

Az Alapjarat.hu organikus forgalma 2018 júliusában

Facebook oldalunkhoz újabb 1000 követő csatlakozott

Hónapról hónapra trenddé vált, hogy jellemzően 1000 új oldalkedvelő csatlakozik az Alapjárat Facebook oldalához. Annak fényében, hogy igyekszünk mindig színvonalas, hasznos tartalmat közölni minden platformon, ez egy kiemelkedő szám. Az algoritmusfrissítések és az egyre növekvő számú Facebook oldalak erdejében kitűnni minden nappal egyre inkább embert próbáló feladat, eddig úgy tűnik, sikerrel vesszük fel a harcot az elemekkel.

Jelenleg 33 ezer kedvelőnk van. Különféle posztjainkat júliusban 648 ezren érték el, 295 ezer bejegyzésaktivitást mutatva. Videómegtekintések terén komoly előrelépést könyvelhettünk el, 74 ezren indították el mozgóképes anyagainkat.


DEBRECENBEN ÉPÍT GYÁRAT A BMW! Legalább ezért a hírért érdemes volt felkelni ma! 👏👏👏 #Alapjárat #BMW

Közzétette: Alapjárat – 2018. július 31., kedd

Instagram oldalunkat 300 új követő kíséri figyelemmel augusztustól, e tekintetben pedig már e cikk születésének pillanatában látszik, hogy augusztus végére lesznek kézzel fogható fejlemények.

Új tartalmak Youtube csatornánkon

A Mitsubishi Eclipes Cross valamint a BMW X3 20d xDrive tesztelése mellett kötetlenebb tartalmakkal is igyekszünk kedveskedni nézőinknek. Ilyen a Jobb1 vlog, amelyben ezúttal egy különleges festésű Toyota Soarerrel ismerkedhettek meg feliratkozóink. Elindult a Hakni Taxi sorozat is, ami egy lazább beszélgetős műsor, ezúttal Péter Srámek volt a vendégünk.

Egyre másra indulnak az újabb és újabb YouTube csatornánk, melyek erdejében való tájékozódást megkönnyítendő egyszerűbben érheted el oldalunkat, ha feliratkozol, vagy beírod böngésződbe a következő címet:

Prémium partnereket keresünk

Az Alapjárat arra készül, hogy újabb felületeken jelenjen meg, melyhez támogatókat keresünk. Ha felkeltettük érdeklődésed, írj egy e-mailt az info@alapjarat.hu címre, és szíves örömest küldjük el számodra médiaajánlatunkat a legfrissebb statisztikai adatokkal megspékelve. Kereshetsz bennünket telefonon is a +36-20-258-3707-es számon. Kollégáink készséggel várják hívásodat 9:00 és 16:30 között munkanapokon.

Kapcsolódó írások

Augusztusi statisztikák: Új weboldal látogatottsági rekordok
2018. szeptember 11.
A Facebookon és az Instagramon is jelentősen növekedett az Alapjárat rajongótábora, így weboldalunk lágotatottsága is jelentősen megugrott.
Márciusi statisztikák: Az Alapjárat igazi branddé válik
2018. április 11.
A márciusi statisztikai adatokat elemezve egyértelmű, az Alapjáratra egyre többen igazi brandként tekintenek. Megdőlt weboldalunk havi látogatottsági rekordja, míg a közösségi oldalainkon is tovább gyarapodott követőtáborunk.

További hírek